ane3ka1 21.06.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Witaj Aga. Wydaje mi się, że kiedyś mnie odwiedzałaś (a może tylko mi się wydaje). Ja dotarłam do Ciebie i bardzo mi się podoba. W szczególności ogródek. Uroczy. Zaczerpnę z niego inspirację kiedyś na mój. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 21.06.2011 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 ane3ka1! Kobieto! Nawet dziś o 6 rano Cię odwiedzałam! Co ciekawe, zanim otworzyłam swój wątek Twój już też miałam otwarty i nadrabiam zaległości Cieszę się, że Ci się podoba, z Twoich ust to wielki komplement Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 21.06.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Eh, nie żartuj sobie. Strasznie mi się podobają Twoje grządki. Niedługo będą mi tynkować dom i robic kostkę na placu. Mam nadzieję, że na przyszły rok będę mogła założyć swój własny ogródek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 21.06.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Postaram się zatem wrzucić wkrótce więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 24.06.2011 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 (edytowane) Raz jeszcze warzywnik: W międzyczasie ułożyłam kostkę przy śmietniku (no no, śmietnik, tego jeszcze nie było ) Tak na marginesie, jest pierwszy mebel w kuchni!! Witryna na moje książki kucharskie. Szukałam jej od roku. To znaczy jasne, witryny są, ta z IKEA w zupełności mnie zadowala tylko cena 750zł już mniej. Więc od roku polowałam na okazję i muszę Wam powiedzieć, że jak już trafiłam to w dziesiątkę! Na Allegro oczywiście. Facet sprzedaje antyki w bardzo średnim stanie i... meble przemysłowe ściągane z Niemiec. Aukcje odstraszają z dwóch powodów: po pierwsze zawyżonymi moim zdaniem cenami, po drugie słabą jakością zdjęć, na których nie widać żadnych detali (jakby robione komórką i to alcatelem ), ALE jak wilk bardzo długo głodny chodzi po lesie to wywęszy jelenia nawet gdyby ten siedział na drzewie i udawał sowę Moim zdaniem facet nie wiedział co sprzedaje, bo to skarb okazał się prawdziwy! Kupiłam na zasadzie 'ryzyk-fizyk' witrynkę doskonałej jakości, jak się okazało nową i firmy Tchibo, z 'deszczułkami' na tylnej ściance wpasowującymi się w klimat mojego przyszłego Stata, o nietypowym wymiarze 48cm co do milimetra pasującym mi na ściankę, no po prostu....!!! Może pokażę: 160 zł Edytowane 24 Czerwca 2011 przez Aga-Białystok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 24.06.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Fajna. A była już biała czy malowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 24.06.2011 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Była już biała, właściwie to taka złamana biel, myślę, że coś w stylu stata właśnie Deszczułki: :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 24.06.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Warzywniak nieodmiennie mnie zachwyca ...a z witrynka miałaś wielkie szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 24.06.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 To bardzo fajnie trafiłaś. Mnie ostatnio tata przemalowywał moją szafkę-makaron, ale niestety bez poprawek się nie obejdzie :/A tył szafki zupełnie jak w witrynie Liatorp z Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 25.06.2011 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 01.07.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Dziś wygrałam lampy do kuchni :) Cieszę się niesamowicie, mam nadzieję (tfu tfu tfu!!), że dojdą szybko, całe i zdrowe.... http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/16/79/87/08/1679870898 http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/16/79/87/09/1679870969 Posiadanie kuchni to chyba największe, obok ogrodu, marzenie w moim domu. Tak się złożyło, że od wielu wielu (stosunkowo do mojego wieku ) lat jej nie miałam - a wszystko co wiąże się ze sztuką kulinarną mnie mocno kręci Can't wait Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 02.07.2011 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Poradźcie! Skłaniam się ku pewnej opcji, ale nie będę nic sugerować http://forum.muratordom.pl/showthread.php?15810-Kuchnie-z-IKEI-opinie-zdj%C4%99cia-monta%C5%BC-etc.&p=4793934&viewfull=1#post4793934 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 05.07.2011 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Tysięczny post piszę u siebie Że w ogrodzie bujnie, że non-stop od tygodnia pada i nie mam jak skosić trawy, że kominek maluję na oliwkowo, że kuchnia już wkrótce i że mam nawrót miłości niepohamowanej do swojego domku. Niektórzy moi znajomi mają takiej wielkości mieszkania, niektórzy członkowie mojej rodziny podśmiewają się, że mają takie garaże i wszystko to prawda - im więcej rzeczy się u nas pojawia tym wyraźniej widać, że piruetów to ja tutaj kręcić nie będę, ALE mam ostatnio takie poczucie, że ten dom będzie wyglądał tak jak sobie to wymarzyłam i zaplanowałam, że jest skrojony dokładnie pod moje gusta, przyzwyczajenia, możliwości i poglądy. Jest taki mój. I myślę, że o to chodzi Kluska też jest zadowolona http://images41.fotosik.pl/941/213781974993a63c.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 05.07.2011 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 aaaaaa lampy do kuchni przyszły!! Strasznie mi się podobają! :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.07.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 zazdroszczę Ci ... nie tych lamp, bo je to mogę kupić za godzinę ....Zazdroszczę Ci tego, o czym napisałaś jeszcze post wyżej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 05.07.2011 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.07.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 oj lampy fajne ...nawet wiem gdzie można takowe nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 06.07.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Hej, ale fajnie wszedzie, wszystko pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 08.07.2011 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Robi się, robi... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 10.07.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Witam, Proszę podaj mi nazwę tych lapm, na allegro już ich nie widzę... Czy ta jasna jest kremowa, czy to złamana biel? dziękuję za odpowiedź, Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts