Aga-Białystok 24.08.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Aga, ma pytanie. Jaka to tuja u ciebia tak szybko urosła? Właśnie wybieram się na zakupy tujowe i chcę takie właśnie jak u ciebie. To jest thuja smaragd Polecam W pierwszym roku w ogóle nie nawoziłam, w drugim pół dawki, a w tym sezonie wiosną przycięłam od góry (aby wyrównać wszystkie do jednej wysokości) i nawoziłam tylko raz, wiosną. Odpukać jest ok. A i jeszcze dodam, że najbardziej to one lubią jak się je regularnie podlewa Poza tym na zimę okrywałam agrowłókniną. W tym roku może już odpuszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 24.08.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Aga trochę off topic ale widzę, że zdjęcia ogrodu (zresztą bardzo fajne) są z ogrodowiska, ja częst korzystam z tego forum, niestety od tygodnia nie mogę się połączyć. Czy wiesz może co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 24.08.2012 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Aga trochę off topic ale widzę, że zdjęcia ogrodu (zresztą bardzo fajne) są z ogrodowiska, ja częst korzystam z tego forum, niestety od tygodnia nie mogę się połączyć. Czy wiesz może co się dzieje? Ja wchodzę normalnie, nawet teraz coś tam piszę Nie miałam też wcześniej żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 26.08.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 jak nie zagląda jak zagląda roślinki super ... a jaką sofę wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 07.09.2012 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 jak nie zagląda jak zagląda roślinki super ... a jaką sofę wybrałaś? W końcu padło na narożnik z oparciami na całej linii i funkcją spania (rewelacyjnie się rozkłada, dosłownie w 3 sekundy jedną ręką i porządne spanie ze sprężynami), gruby splot, tkanina z teflonem, niestety nie pamiętam jej nazwy. Na początku chciałam gładką, sahara czy savana się nazywa, ale jak słusznie zauważył sprzedawca, przypomina garnitur dziadka. I jak na gładkim coś się stanie to bardziej widać. Tak więc plecionka, ale próbowałam pazurem zaciągnąć i nic. Kolor jasny beż (sama sobie się dziwię), poduchy na oparciach oliwkowe. Mały producent, nie mam zdjęcia. Jeszcze nie przyjechała. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 17.09.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Pokaż koniecznie jak dojedzie! Ciakwa jestem! pozdrawiam PS jak zdrówko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.09.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 no i napisz gdzie zakupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.04.2014 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/dodatki/877bf619.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 19.04.2014 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.12.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Gwoździkhttp://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/dodatki/baBw-na-perk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 23.12.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 08.05.2015 04:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 O jeny, 2014, jeszcze pamiętacie o mnie? :D Pozdrawiam kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 08.05.2015 04:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Swoją drogą marzę o powrocie na forum... z nowym projektem :D Na razie marzę... ale kto biednemu zabroni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts