Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Aga, ma pytanie. Jaka to tuja u ciebia tak szybko urosła? Właśnie wybieram się na zakupy tujowe i chcę takie właśnie jak u ciebie.

To jest thuja smaragd :) Polecam :) W pierwszym roku w ogóle nie nawoziłam, w drugim pół dawki, a w tym sezonie wiosną przycięłam od góry (aby wyrównać wszystkie do jednej wysokości) i nawoziłam tylko raz, wiosną. Odpukać jest ok. A i jeszcze dodam, że najbardziej to one lubią jak się je regularnie podlewa :) Poza tym na zimę okrywałam agrowłókniną. W tym roku może już odpuszczę...

• Odpowiedzi 432
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aga trochę off topic ale widzę, że zdjęcia ogrodu (zresztą bardzo fajne) są z ogrodowiska, ja częst korzystam z tego forum, niestety od tygodnia nie mogę się połączyć. Czy wiesz może co się dzieje?

Ja wchodzę normalnie, nawet teraz coś tam piszę :) Nie miałam też wcześniej żadnych problemów.

• 2 weeks później...
jak nie zagląda jak zagląda :) roślinki super ... a jaką sofę wybrałaś?

W końcu padło na narożnik z oparciami na całej linii i funkcją spania (rewelacyjnie się rozkłada, dosłownie w 3 sekundy jedną ręką i porządne spanie ze sprężynami), gruby splot, tkanina z teflonem, niestety nie pamiętam jej nazwy. Na początku chciałam gładką, sahara czy savana się nazywa, ale jak słusznie zauważył sprzedawca, przypomina garnitur dziadka. I jak na gładkim coś się stanie to bardziej widać. Tak więc plecionka, ale próbowałam pazurem zaciągnąć i nic. Kolor jasny beż (sama sobie się dziwię), poduchy na oparciach oliwkowe. Mały producent, nie mam zdjęcia. Jeszcze nie przyjechała.

Pozdrawiam!

• 2 weeks później...
  • 1 year później...
  • 8 months później...
  • 4 months później...