jaki 29.04.2010 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 moja sąsiadka zza płota chce postawić ul. Mam dwoje małych wnuków w tym jeden uczulony na jad komarów/pszczoła jeszcze go nie ugryzła/ boję się o jego bezpieczeństwo. Czy mogę nie zgodzić się na postawienie ula w tak bliskiej odległości. Sama też boję się pszczół. Czy są jakieś przepisy mówiące gdzie można stawiać ul żeby było bezpiecznie. Nie chcę psuć dobrych stosunków sąsiedzkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marius37 29.04.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 poczytaj tutaj: http://www.pszczoly.pl/przepisy/prawo_sasiedzkie.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 29.04.2010 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Mariusz dziękuję .Porozmawiałam z sąsiadką w b.pokojowej atmosferze i ona zrezygnowała ze swojego pomysłu. uff. Stwierdziła że nie był to dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts