NJerzy 04.05.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Polski gatunek stali do takich zastosowań to NZ3, poszukaj parametrów obróbki cieplnej dla tej stali i spróbój zastosować na swoich dłutach - jest duża szansa że są z odpowiednika takiej stali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 04.05.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 przemysł metalowy - to nie elektronika - wymaga wiedzy i wykwalifikowanego personelu..... odpuść sobie i kup nowe dłuta w sklepie - oszczędzisz sobie nerwów, czasu i pieniędzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majster23 14.07.2022 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 Jeśli chodzi o hartowanie to ja polecam firmę B2B Metalbay. Mają doświadczenie i park maszynowy. Parę razy robiłem jakieś zlecenia i byłem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paribas 14.07.2022 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts