e-mól 29.04.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Otóż jestem (nie)szczęśliwą posiadaczką prawie całej serii. Mam słupek z mikrofali, piekarnika i nad nimi mikrofala, wszystko z ORA i ewidentnie piekarnik jest czarniejszy (lub bardziej błyszczący) od towarzyszy, zauważyliście też coś takiego u siebie, różnica jest subtelna ale jest. Inne szkło na produkcji, albo farba. Nie chce mi się reklamować, odsyłać i denerwować jak tak wszystkie mają i to samo mi i tak odeślą. pozdrawiam i w napięciu czekam na komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneet 29.04.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Hej, Sorki, że nie na temat, ale napiosz proszę jak Ci sie uzytkuje czarny sprzęt i czy jestes zadowolona ( poza tym co piszesz) ze sprzetu, z jakości, czy bardzo się brudzi itp. A tak apropos Twojego problemu, to nie wiem jak duża jest ta różnica w odcieniach ale chyba raczej mi to by nie przeszkadzało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 29.04.2010 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Póki co u mnie spory chaos powprowadzkowy i nie skupiam się na takich detalach jak niedopolerowane szkło, najbardziej brudzi się szafka z czarnego szkła, bo bez uchwytów, a ora ma tak porządne uchwyty, że rzadko dotyka się bezpośredni szkła, więc spoko, a technicznie: sprzęt jak sprzęt, wszystkie już mają nano/techno i kosmo technologie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts