Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tutaj muszę powiedzieć okazał sie najtrudniejszy etap- zacieranie. Byłem umówiony w ramirencie w Krakowie po zacieraczkę 900 mm i na miejscu okazało sie ze jest zepsuta ( a beton juz wylany). Mieli drugą tyle ze 60 która tez okazała sie uszkodzona. Naprawa trwała ponad 2 h.

Beton ma to do siebie ze jak wiąże to nie poczeka i efekt był taki ze trzeba było lac wodą image.jpg

Byłem załamany bo po pierwszym przejeździe była tragedia

image.jpg

Znów gdyby nie mój Tata bym sobie nie poradził. Suma sumaru to nie do konca tak miało wyglądać ale najważniejsze ze jest równo. Odchyłki to max 2-3 mm na łacie 3m wiec spoko.image.jpg

A dziękuje.

2,5 tygodnia ze świętami. Z tym ze w tym jest zakopanie rur do PC, podbudowa i chudziak pod płyta garażu. No i oczywiście moje jeżdżenie i załatwianie wszystkich potrzebnych rzeczy.

Na upartego mozna by zalać ze 3,4 dni wcześniej ale wolałem wszystko na spokojnie na tip top zrobić bo jak coś sie spieprzy to juz ciężko poprawić przy płycie. W zasadzie to mogę powiedzieć ze robiłem 24h na dobę bo codziennie w nocy mi sie płyta śniła

..na spodzie xps ravatherm 2x10 cm, cokoły 20 cm eps hydro..

a dokladnie to ktory XPS 300SL i jaki Hydro?

Ravatherm chyba taki jak piszesz. Eps genderka.

Wiekszosc co do tej pory kupiłem jest z jednej hurtowni 3wdb a w zasadzie od jednego handlowca. Ceny ma bardzo elastyczne i zawsze zależy mu na kliencie.

Muszę go wpisać na białą listę