mariankossy 30.06.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 no i wróciłeś do poprzedniego poziomu marian. tamto to był chwilowy wzlocik, taki wypadek przy pracy Mojej czy twojej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 30.06.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 z mojej strony to była chwila słabości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 30.06.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 "Putin do Komorowskiego:- Słuchaj Bronek, coś trzeba zrobić z tymi strefami czasowymi bo nie idzie wytrzymać. Dzwonię z życzeniami do Pekinu, a ci mi mówią, że imieniny były wczoraj! Dzwonię z kondolencjami do Warszawy a Tusk mi mówi, ze dopiero wsiadają do samolotu! " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.06.2010 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 "Putin do Komorowskiego: - Słuchaj Bronek, coś trzeba zrobić z tymi strefami czasowymi bo nie idzie wytrzymać. Dzwonię z życzeniami do Pekinu, a ci mi mówią, że imieniny były wczoraj! Dzwonię z kondolencjami do Warszawy a Tusk mi mówi, ze dopiero wsiadają do samolotu! " Tak sie zastanawiam kto większy debil ? ten co napisał, czy ten co za nim powtarza takie dowcipy ? ... kto w Pekinie obchodził imieniny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 01.07.2010 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 - Dowcip pana Palikota 100 % lepsiejszy ----- to si - ęę wie . Teraz mamy zagwarantowanego zimnego Lecha np - to jest według mnie bardzo śmieszne ahahahahahahahahahahahaahahahaaha ha . ( Zauważcie prosz-ęę z jak-ąą staranności-ąą wymawiam końcuffki - alebowiem jednakowż doszłam do wniosku, że jestem wysoko urodzona - POniżej hrabianki nie schodz-ęę . ) - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 01.07.2010 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 z mojej strony to była chwila słabości - O, to na nazwisko masz Sawicka a na imię Beata ? - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 01.07.2010 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Siedzi Bartoszewski w bujanym fotelu, pali zioło, nagle ktoś łomoce dodrzwi. - Kto tam? - Bronisław Maria Komorowski. - Nie mam czasu! Wszyscy trzej wypier***ać! - To ten co na L - 4 wyszedł z Oświęcimia :D:lol: - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 01.07.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 (edytowane) Tak sie zastanawiam kto większy debil ? ten co napisał, czy ten co za nim powtarza takie dowcipy ? ... kto w Pekinie obchodził imieniny ? Oj szefie , szefie Nie masz ty "głowy " do dowcipów, trochę masz z inteligencji Bronka ha,ha, ha!! Z hameryki: Specter przypomniał, że gdy kiedyś opowiadał żarty o Polakach, ktoś przerwał mu słowami: "Uważaj, bo ja jestem Polakiem". Senator odpowiedział wtedy: "Dobrze, będę mówił wolniej". Po czym poznać Rosjanina w Ameryce? - Przychodzi na walki kogutów z kaczką... - A po czym poznać, że są tam Włosi? - Stawiają na kaczkę... - A po czym poznać, że są tam Polacy? - Kaczka wygrywa... Edytowane 1 Lipca 2010 przez mariankossy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 01.07.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Hamerykańska mentalność: W amerykańskiej szkole pani pyta dzieci na czym polega demokracja. Mały John odpowiada: - Demokracja to możliwość wyboru kraju, który chcemy okupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 01.07.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 (edytowane) - Trochę tak i trochę nie . - Są świetni jeśli chodzi o podbój gospodarczy . . Edytowane 1 Lipca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 01.07.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 :Lwicowy elektorat i rolnicy poparli po wczorajszej debacie J.Kaczyńskiego. Wieś i rolnicy zrozumieli, że (nie)rządy Bronka spowodują dalsze pogłębianie się kryzysu na wsi, a Jaro może ten kryzys załagodzić. POwcy myśleli, że będą kręcić lody również na rolnikach, ale się przejechali - i bardzo dobrze. http://wybory.wp.pl/sondaz.html?company=GfK%20Polonia http://wybory.wp.pl/sondaz.html?company=GfK%20Polonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts