dana15 09.02.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Super domek, widzę, że prace posuwają się szybko. Fajnie wygląda dachówka (też taką mam:) ) z tą Saharą Super. Co planujecie na ten rok? Kiedy wprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivo 09.02.2005 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Dzieki ,ale prace nie ida tak szybko jakbysmy chcieli, bo pracujemy na budowie tylko w wakacje - wyjatkiem jest dachówka A jednak zdarzają takie zestawienia jak nasze - super Sahara bardzo mi sie podoba! W tym roku planujemy wykonczenie już w środku - oby sie udało! Ale wprowadzimy sie dopiero na wiosne 2006 - po sprzedazy mieszkania............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 09.02.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Miło popatrzeć, jak mury pną się do góry!Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.02.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Piękny dom! A te widoki z okien....Cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek1719499330 10.02.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Podoba mi się.Chyba za dużo nie kombinowałeś ze zmianami w projekcie.Proporcje bryły super.Myślę ,że powinieneś być zadowolony z drzwi przesuwnych tarasowych.Ja mam podobne i uważam że to rozwiązanie jest warte każdej ceny.Czy wystarczy ci na zadaszenie tarasu mały nad nim balkonik?Jak duży będzie taras?Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivo 11.02.2005 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Dzięki za miłe słowa A o większym balkonie nawet nie pomyśłam - zakładałam, że wystarczy ten balkonik i ta częśc całkowicie pod domek (pod łukami). A z drzwi tarasowych jestem faktycznie zadowolan - super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts