salvador 30.04.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Deski z jakiego drewna najlepiej nadają się do kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 30.04.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Podłogę w kuchni można wykonać z rodzimego drewna - dąb, jesion, akacja, oraz z egzotyków - merbau, doussie, jatoba, iroko, tek. Wybór należy weryfikować twardością drewna oraz jego higroskopijnością a tym samym kurczliwością. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.05.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 jak rowniez z kazdego innego w mozaice sztorcowej....polecam np- jatoba, massarandube, ipe, sucupire..ukladam zuyje nie szczelinuje sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.