Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Podłogę w kuchni można wykonać z rodzimego drewna - dąb, jesion, akacja, oraz z egzotyków - merbau, doussie, jatoba, iroko, tek. Wybór należy weryfikować twardością drewna oraz jego higroskopijnością a tym samym kurczliwością. Pozdrawiam.
Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/142377-jakie-drewno-do-kuchni/#findComment-4088238
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.



×
×
  • Dodaj nową pozycję...