AlutkaJurek 30.04.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 SZUKAM BUDUJACYCH "SASZA II";warunki zabudowy spowodowaly,ze musimy zmienic projekt,padlo na SASZE.odezwijcie sie prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 01.05.2010 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Mam cicha nadzieje,ze ktos kto ma juz ten projekt,albo juz jest w trakcie jego realizacji odezwie sie.Nie jest to takie proste zeby trafic na taki projekt,aby zadowolic wymogi urzednikow i zeby my inwestorzy bylismy zadoweleni.Dopiero poczatek,a gdzie do finalu?Moj malzonek twierdzi,ze w przyszlym roku zamieszkamy na swoich wlosciach-ha,ha,hi.Moim zdaniem graniczy to z cudem,ale?.Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.05.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Witam:bye: Może to pomoże . http://www.google.com/search?hl=pl&rls=com.microsoft%3Apl%3AIE-SearchBox&q=site%3Aforum.muratordom.pl+%22SASZA+II%22&btnG=Szukaj&lr=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= Czekam na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 03.05.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Dzieki Zbigniew100,kazda rada i kazda informacja jest na wage zlota.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 03.05.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 http://jakubsol.extradom.pl/ musisz się zarejestrować żeby cokolwiek zobaczyć ale tam właśnie ktoś buduje taki domek wprawdzie tylko jedna osoba ale może Ci się to przydapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 04.05.2010 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witam Cie 87anam87 i dzieki za informacje.Juz sie tam zalogowalam i troche poszperalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 04.05.2010 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Boje sie tej budowy,zwlaszcza ze stan surowy otwarty bedziemy budowac na odleglosc.Obecnie mieszkamy w Niemczech(kolo Bonn),ale dzialke mamy w Jeleniej Gorze.Teraz w maju jedziemy do Polski,wiec zrobie pare fotek naszej dzialki.Mam nadzieje,ze okna wykusza lub salonu beda wychodzily na Sniezke.Zobaczymy jak nam posadowia "Saszke". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 04.05.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Boje sie tej budowy,zwlaszcza ze stan surowy otwarty bedziemy budowac na odleglosc.Obecnie mieszkamy w Niemczech(kolo Bonn),ale dzialke mamy w Jeleniej Gorze.Teraz w maju jedziemy do Polski,wiec zrobie pare fotek naszej dzialki.Mam nadzieje,ze okna wykusza lub salonu beda wychodzily na Sniezke.Zobaczymy jak nam posadowia "Saszke". nie ma się co przejmować takich jak Ty jest całe mnóstwo ja mieszkam obecnie w Anglii domek budujemy na odległość i dajemy jakoś rade. zaczęliśmy rok temu i w tym czasie byliśmy tylko dwa razy w Polsce ....smutno trochę bo domek by się chciało widzieć codziennie ale jak ja to zawsze pisze .......życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 11.05.2010 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Dzieki 87anam87 za wsparcie,damy rade.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 16.05.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 (edytowane) A oto moja Sasza II przed liftingiem http://img39.imageshack.us/img39/1060/biget.jpg http://img195.imageshack.us/img195/2403/zd0big.jpg http://img23.imageshack.us/img23/4947/parterbig600.jpg Uploaded with ImageShack.us A co bedzie po liftingu ??? -- Czas pokaze Edytowane 16 Maja 2010 przez AlutkaJurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 01.06.2010 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Wlasnie zrobilam makiete mojej Saszki juz po przerobkach i musze powiedziec,ze to jest to czego szukalismy.Jutro postaram sie wstawic fotki,a prawde mowiac mam jeszcze z tym problem.Z pozdrowieniami dla wszystkich ,ktorzy tu wpadaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 25.06.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Czekam na fotki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 29.06.2010 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Moja Sasza odchodzi do lamusa i makieta tez.Wrocilismy wlasnie z Polski i okazalo sie,ze tego projektu nie przyjma Okazalo sie,ze warunki zabudowy obejmuja dach dwuspadowy o kacie nachylenia minimum 38 stopni.Mamy juz umowionego architekta,propozycja jego to projekt indywidualny za 12 tys. albo szukac gotowca o w/w wymogach a adaptacja jego wyniesie od 4 do 6 tys. w zaleznosci jakie beda przerobki.To ja tyle czasu pswiecilam na szukanie i dobieranie projektu,ktory by nam najbardziej odpowiadal a tu kicha.Projekt jaki nam zaakceptowano to AMALTEA i tysz jest pikny,tylko co mam zrobic z tym co jest juz powyzej.Czy przestac pisac? Pozdrawiam i czekam na konkretna rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 28.07.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Jeśli możesz, wstaw fotki ze zmianami Saszy. A co do pisania... Pisz tu, tylko uzupełnij tytuł dziennika, ża nastąpiła zmiana projektu. Pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts