Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sasza ii

Recommended Posts

Mam cicha nadzieje,ze ktos kto ma juz ten projekt,albo juz jest w trakcie jego realizacji odezwie sie.Nie jest to takie proste zeby trafic na taki projekt,aby zadowolic wymogi urzednikow i zeby my inwestorzy bylismy zadoweleni.Dopiero poczatek,a gdzie do finalu?Moj malzonek twierdzi,ze w przyszlym roku zamieszkamy na swoich wlosciach-ha,ha,hi.Moim zdaniem graniczy to z cudem,ale?.Zobaczymy.

Boje sie tej budowy,zwlaszcza ze stan surowy otwarty bedziemy budowac na odleglosc.Obecnie mieszkamy w Niemczech(kolo Bonn),ale dzialke mamy w Jeleniej Gorze.Teraz w maju jedziemy do Polski,wiec zrobie pare fotek naszej dzialki.Mam nadzieje,ze okna wykusza lub salonu beda wychodzily na Sniezke.Zobaczymy jak nam posadowia "Saszke".

Boje sie tej budowy,zwlaszcza ze stan surowy otwarty bedziemy budowac na odleglosc.Obecnie mieszkamy w Niemczech(kolo Bonn),ale dzialke mamy w Jeleniej Gorze.Teraz w maju jedziemy do Polski,wiec zrobie pare fotek naszej dzialki.Mam nadzieje,ze okna wykusza lub salonu beda wychodzily na Sniezke.Zobaczymy jak nam posadowia "Saszke".

nie ma się co przejmować takich jak Ty jest całe mnóstwo :)

ja mieszkam obecnie w Anglii domek budujemy na odległość i dajemy jakoś rade.

zaczęliśmy rok temu i w tym czasie byliśmy tylko dwa razy w Polsce ....smutno trochę bo domek by się chciało widzieć codziennie ale jak ja to zawsze pisze .......życie :)

A oto moja Sasza II przed liftingiem ;-)

http://img39.imageshack.us/img39/1060/biget.jpg

http://img195.imageshack.us/img195/2403/zd0big.jpg

http://img23.imageshack.us/img23/4947/parterbig600.jpg

Uploaded with ImageShack.us

A co bedzie po liftingu ???

-- Czas pokaze ;-)

Edytowane przez AlutkaJurek

• 3 weeks później...
  • 4 weeks później...
Moja Sasza odchodzi do lamusa i makieta tez.Wrocilismy wlasnie z Polski i okazalo sie,ze tego projektu nie przyjma Okazalo sie,ze warunki zabudowy obejmuja dach dwuspadowy o kacie nachylenia minimum 38 stopni.Mamy juz umowionego architekta,propozycja jego to projekt indywidualny za 12 tys. albo szukac gotowca o w/w wymogach a adaptacja jego wyniesie od 4 do 6 tys. w zaleznosci jakie beda przerobki.To ja tyle czasu pswiecilam na szukanie i dobieranie projektu,ktory by nam najbardziej odpowiadal a tu kicha.Projekt jaki nam zaakceptowano to AMALTEA i tysz jest pikny,tylko co mam zrobic z tym co jest juz powyzej.Czy przestac pisac? Pozdrawiam i czekam na konkretna rade.

• 4 weeks później...