Gość Robertoo 02.02.2004 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Macie jakieś namiary na dobre tereny ,gdzie teraz można coś fajnego dostac i jakie oczywiscie ceny za grunt. Dzieki za informacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 02.02.2004 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Plac Defilad Cena umowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 03.02.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 W dzielnicy Wawer ceny ok 50$/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.02.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Taniej za Sulejówkiem w kierunku na Mińsk - gmina Halinów - full media i ok 15-17 USd za mert. A okolica niezgorsza i dojazd kolejkqa i autobusem Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Truten 03.02.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Wiazowna i Gmina Wiazowna kierunek na Lublin ok 30 km od centrum full media za ok 15-25 USD. Jeden minus..urzednicy..totalna bezczelnosc i korupcja. Wiec jesli masz silne nerwy to polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość maginda 03.02.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Jabłonna (między Warszawą a Legionowem), ceny ok. 20$ za metr.Można znaleźć przyjemną lokalizację, np. my budujemy niedaleko lasu, ale nie w "szczerym polu", tzn. teren częściowo zabudowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 03.02.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Białołęka okolice Ruskowego Brodu, cena ok 80zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 03.02.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Wiazowna i Gmina Wiazowna kierunek na Lublin ok 30 km od centrum full media za ok 15-25 USD. Wiązowna piekna- to fakt ale czy tam jest juz kanalizacja i gazociąg? Jakieś 3 lata temu zrezygnowałam z tamtych miejsc właśnei ze wzaględu na brak mediów pozdrawiam Mawanamke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Truten 04.02.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Wiazowna i Gmina Wiazowna kierunek na Lublin ok 30 km od centrum full media za ok 15-25 USD. Wiązowna piekna- to fakt ale czy tam jest juz kanalizacja i gazociąg? Jakieś 3 lata temu zrezygnowałam z tamtych miejsc właśnei ze wzaględu na brak mediów pozdrawiam Mawanamke Gazociąg jest jeżeli chodzi o kanalizację to obecnie budują oczyszczalnię, budowa jest dość zaawansowana planowane oddanie kwicień br. Także wszystko jest na dobrej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Robertoo 04.02.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 A macie jakieś namiary na tereny blisko centrum. np Marki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 04.02.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Jakie namiary? Musisz pojechać,rozejrzeć sie, popytać, może powiesić ogłoszenia że kupisz działkę w tej okolicy. Umówic się z iejscowym biurem posrednictwa (nieruchomości) -ogólnie zrobić rozeznanie. Potem kupić GW w środę i szukac ogłoszeń w tej okolicy - ta kolejność daj Ci oszczędność czasu że mniej więcej już wiesz gdzie leży działka . Ale wydaje mi się , że MArki są niezbyt tanie...chyba że się mylę?pozdarwiamMwanamke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 04.02.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 A macie jakieś namiary na tereny blisko centrum. np Marki ? i jeszcze ...z Wawy wschodniej (pkp) jedzie się do Halinowa dokładnie 25 min to ja się Ciebie zapytowywuje : czy to jest daleko?? pozdrawiam Mwanamke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaco 04.02.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Marki (rejon Granicznej - do gazu 200 m) 70-90 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Aisa 04.02.2004 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Polecam Gazetę ":Oferta" - ja tam znalazłam naszą działeczke położoną w Rembertowie. Kupiliśmy ją bezpośrednio a nie od Agencji.a cena ok. 50$ - ale działka jest zabudowana - nieduzy dom ok. 60 m2 ze wszystkimi mediami (chwilowo własne szambo i studnia oraz gaz - ale tylko do kucheki gazowej) +kanalizacja miejska - ale póki co na działce ......Planujemy ten dom rozbudować o jakieś 90 do 100 m2 z garażem o powierzchni 27 m2 .Poza tym w ofercie sa rzeczywiście niezłe ogłoszenia i w realnych cenach - ogłoszenia które ida przez agencje są zaznaczone "tłustym drukiem"pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Robertoo 05.02.2004 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Dzięki serdeczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bws22 06.02.2004 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Z agencją zapłacisz prowizję ale przynajmniej nie będziesz tracił czasu na np. działkę wśród nowej zabudowy czyli późny gierek i gołębnik u sąsiada.Pozwiedzaj okolice które bierzesz pod uwagę, poogladaj, podzwoń z ogłoszeń, to da ci pogląd na ceny wywoławcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bat21 06.02.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Zobacz tu : http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=21049 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sirma 06.02.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 kupiłem działkę w gm. Wiązowna, razem ze znajomymi. Ceny, w zależności od zasięgu mediów 15-30USD. (mi udało się za 15$).Co do "socjali":jest wodociąg, gazociąg, budowana jest kanalizacja jak napisał Truteń. Poza tym jest autobus "czerwony" i gimnazjum (dla tych co mają małe dzieci). Nie mogę zgodzić się z Trutniem co do stwierdzenia o urzędnikach i korupcji. Zarówno ja jak i moi znajomi zostali obsłużeni jako Klient, bez żadnych tzw. korupcyjnych propozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 06.02.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Tpo ładnie podskoczyły ceny - ze 3 lata temu Wiązowna była po ok 7 USD/m, ale wtedy faktycznie cienko było z mediami. Okolica naprawde fajna, raz do roku tlum i hałas ( pikniki w Góraszce) ale za to dużo zieleni i hacjenda głowy Polsatu - czyli zamieszkacie w dzielnicy "prominentów" pozdrawiam Mwanamke-sąsiadka po drugiej stronie drogi ( Halinów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolf 06.02.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 witam, popatrz tutaj http://www.ipn.com.pl/ipn_vn/ofdzialki.html może coś znajdziesz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts