inasa 01.05.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Jestem na etapie wybierania płytek na duży hol , do dużego salonu , korytarza , dom raczej w stylu nowoczesnym -jakiś beż, lub jasny popiel Chciałbym ,żeby stanowiły całośc , chyba wszędzie te same , może jakies elementy , listwy ciemniejszeMyśłałem o polerowanych np. Mistral , Arkesia z Paradyża lub Kando z Cersanitu . Ale jednak chyba są one zbyt zimne , takie raczej z galerii handlowych. szukam czegoś pomiedzy , półmatowe . Czy ktos ma może u siebie coś podobnego . Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 05.05.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Cały parter mam w plytkach drewnopodobnych z porcelanosy Venis (zebrano). Potrzebowalam coś miłego dla stopy i niezbyt sliskiego ( małe dzieci), z tych płytek jestem bardzo zadowolona. Ładnie się prezentują i dobrze przewodza ciepło ( położone na podlogowce). Dom jest urzadzony raczej nowocześnie. Dodatkowo ponieważ to zebrano nie widać pylu i kurzu (zmora każdego wykanczajacego wnętrza:)) Dobrze jest przed zakupem wybrać się do salonu i bosa stopa na plytkach stanąć mam nadzieje, ze choć trochę pomoglam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 11.05.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Arkesia z Paradyża Ja będę kładł właśnie takie , salon i hol w sumie 100m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts