skorpion 28.02.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Witam wszystkich forumowiczów, Za miesiąc rozpoczynam budowę DOM ZA ROGIEM wariant II, czy ktoś może buduje taki domek ? Proszę o rady, może zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 28.02.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Witam wszystkich forumowiczów, Za miesiąc rozpoczynam budowę DOM ZA ROGIEM wariant II, czy ktoś może buduje taki domek ? Proszę o rady, może zdjęcia. My budujemy wariant podstawowy Domu za Rogiem, ale istnieje już wątek opisujący doświadczenia ludzi, którzy wybrali ten piękny dom, niezależnie od wariantu. Gratulujemy wyboru:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika13 17.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witam serdecznie wszystkich Bardzo podoba mi się projekt domu za rogiem tzw. 'rogacza' w wersji II. Czy ktoś z Was buduje ten domek. Proszę dajcie mi znac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kameeleon 01.05.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Witam wszystkich forumowiczów. Przymierzam się do budowy domu za rogiem C110b. http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=565Dom będzie usytuowany wejściem od strony południowej. Przewidujemy małe zmiany aby był idealny:)* powiększyć garaż na 2 stanowiskowy* drzwi tarasowe w salonie umieścić pod balkonem * w narożniku w jadalni gdzie jest taras zadaszony zabudować to oknami coś na wzór ogrodu zimowego Dom ma być wykonany z Ytongu 24 lub suporeksu 24 + 15-20 cm docieplenia styropianemW dachu 25- 30 cm wełnyDom będzie posiadał rekuperację z rekuperatorem z wymiennikiem przeciwprądowym. Przewody w całości na kanałach sztywnych izolowanych.Ogrzewanie ma pochodzić z pompy ciepła ( zastanawiam się jeszcze nad dolnym źródłem pionowe czy poziome ) Chętnie wymienię opinie z ludźmi którzy już wybudowali lub budują ten dom.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zico2 18.06.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Witam wszystkich ROGACZY- my też się zdecydowaliśmy na ten projekt. Czy ktoś budował ten dom???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szkrabeusz 08.07.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Podbijam temat! Dzisiaj zamówiłam projekt, od poniedziałku ma sią adaptować. Byłoby fajnie wymienić się doświadczeniami. Mój apel zatem: Rogacze 110b łączcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts