JAGNA801 02.05.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Witam,chciałabym się dowiedzieć czy ktoś ma press beton wylany na podjezdzie-bardzo mi sie to podoba ale niestety w mojej okolicy nikt tego nie ma,nie wiem czy warto inwestować w to tyle kasy(mam 230 m2),ile taki beton wytrzymuje???dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gzregorz 01.06.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Witam PaniąOd zeszłego roku wykonujemy te nawierzchnie jako alejki,podjazdy itd. Chętnie udzielę wszelkich informacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beano2 21.08.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Witam Pana.też bardzo proszę o info na temat kosztów press-betonu.interesowałby mnie podjazd + miejsce przed garażem + ścieżki w ogrodzie.i gdzie znajduje się firma?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AllF 09.03.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Podbudowa jak pod kostkę - na to w zależności od obciążenia - od 10 cm betonu B30. Chemia to koszt rzędu 30 pln/m2/netto - oczywiście gdyby sprzedawano ją na kilogramy a nie w opakowaniach Koszt robocizny od 45 pln wzwyż - w zależności od stopnia skomplikowania i bajerów (obróbka schodów etc). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts