dra.go 02.05.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Witam Właśnie kupiłem nowe mieszkanie w stanie developerskim. Ściany w całym mieszkaniu są pomalowane na biało. Niestety nie jest to jednolita biała warstwa.W wielu miejscach są prześwity w tym malowaniu. Wygląda to jak "wysypka" na skórze. Przez ostatnie kilka dni przecierałem ściany papierem ściernym aby zniwelować te nierówności. Niestety po malowaniu wszystkie te plamki wychodzą na wierzch. Farba w tych miejscach jest jaśniejsza. Przerwałem malowanie i zastanawiam się co zrobić dalej. Nie wiem czym to było malowane. Czy to podkład, czy farba z gruntem. Zastanawiam się nad zdarciem wszystkiego i ponownym zagruntowaniem ścian. A! pod tym "malowidłem" jest tynk kładziony maszynowo. Czekam na pomoc i dobrą radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koziol99 07.05.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 ta wysypka jest po jednokrotnym malowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 07.05.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 czy sposób wykończenia ścian jest zgodny ze standardem oferowanym przez dewelopera? czy masz umowę, lub przynajmniej ofertę w której jest to określone? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts