JAC-11 10.08.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Gratuluję postępów. Ładnie to Wam wychodzi, a okno w łazience jest po prostu super.My dopiero szykujemy się do wylania stropu nad parterem. Daleka droga jeszcze przed nami, ale byle do przodu... Życzę dużo siły i słonka, bo entuzjazmu, jak widać, wam nie brakuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netiu 12.08.2010 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 dziękuję za miłe słowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netiu 12.08.2010 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 odpowiedź dla kaja4: niestety od pewnego czasu nie pokazujemy już domku na żywo... Ale jeśli masz jakieś konkretne pytania o szczegóły, których nie widać na zamieszczonych dotychczas zdjęciach to mogę zrobić jakieś dodatkowe zdjęcia i przesłać lub zamieścić na forum.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaja4 13.08.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Szkoda bo projekt a rzeczywistość to mogą być różne rzeczy. Co do pytań to my myślimy o powiększenie powierzchni garażu i wykuszu tak by zmieścił się podwójne okna po jego bokach i tym samym górna łazienka.Na zdjęciach ten dom wydaje się mały czy tak jest w rzeczywistości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netiu 13.08.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 kaja4 - co do wielkości domu no to zależy kto czego szuka i wymaga od przyszłego domu. No i ile ma pieniędzy, żeby go zbudować bo każdy metr powierzchni to są dodatkowe koszty. Jak dla nas to dom jest idealny, ale myśmy właśnie takiego projektu szukali. My budujemy dom w morelach 2 więc większą wersję - powierzchnia zabudowy to jest 120 metrów więc znowu nie tak mało. No obiektywnie patrząc to jest to domek średniej wielkości. No ale tak jak mówię, nie wiem jakie macie wymagania co do projektu i wielkości pomieszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.08.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Hej fajnie się u was robi u nas w poniedziałek zalewamy wieńce a w środe lub czwartek wchodzą cieśle i będą robić daszek naszej Morelce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netiu 15.08.2010 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Renatamama3 - no to u Was też do przodu:) jak zaczną robić więźbę to dopiero będzie fajnie bo będzie widać jak domek będzie wyglądał No to powodzenia i żeby prace dalej tak szybko szły!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
etka74 24.08.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 (edytowane) Gratuluję, widze, że prace idą pełną parą. U nas też ruch jak w Rzymie. Mamy już położoną elektrykę na górze i wytynkowane cztery pokoje. Tynk cementowo wapienny, ale nakładany ręcznie i filcowany. Wygląda super. Mieliśmy robić gipsowe z agregatu, ale tynkarz sam przyszedł zapytać o robotę i przekonał nas. Cenowo też wyszło dobrze. No i równocześnie pracują też hydraulicy, no i my kończymy układać wełnę na poddaszu. Edytowane 24 Sierpnia 2010 przez etka74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.09.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Witam po przerwie u nad SSO gotowy okna zamówione i wkraczać będą elektrycy ,kanaliza rozprowadzona i mogą wchodzić robić tynki .Netiu ile płaciliście za metr tynków i wylewek ja mam ceny 14-15 zł bez materiału . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 29.09.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 http://images50.fotosik.pl/347/7c9cd4b06380c27am.jpgMoja Morelka SSO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netiu 11.10.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 piękny domek, gratuluję!!! za tynki płaciliśmy ok. 21-23 zł za metr z materiałem gipsowe były jakoś za 21 a tradycyjne cem-wap za 23 o ile dobrze pamięta, ale moge sie mylić co najwyżej o złotówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 23.11.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Hej. Co u Ciebie taka cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAC-11 21.12.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Morelki Niech radość i pokój Świąt Bożego Narodzenia towarzyszy Wam przez cały Nowy Rok. Życzę, aby był to Rok szczęśliwy w osobiste doznania, spełnił zamierzenia i dążenia budowlane i zawodowe oraz by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań. Jestem ciekawa czy już mieszkacie w nowym domku? Pozdrawiam WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.01.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Witam was po długiej przerwie .Ładnie się u Was zrobiło ,sami wszystko ?Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netiu 02.01.2011 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 cześć potwierdzam, sami wszystko:) No oprócz mebli w kuchni, które zrobili kuzyni. A poza tym wszystko własnoręcznie czyli tata, mąż, ja i ostatnio szwagier przy panelach w przedpokoju oraz różni pomocnicy (kto się akurat nawinął) przy montowaniu gips-kartonów na poddaszu. a jak tam u Was postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.01.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 netiu u na są okna ,brama garażowa ,drzwi w środku elektryka ,kanalizacja oraz woda ,mamy też tynki teraz z mężem ocieplamy poddasze pierwsza warstwa prawie koniec pare docinek w przedpokoju i zaczynamy drugą warstwę i folia i będziemy brać się za podłogę czyli folia ,styro, c.o i podłogówka i wylewka .No i robimy plany jak ma wyglądać nasz domek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 03.01.2011 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 A co do zagadki to rak odpływu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 09.01.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Uff przeczytałam z marszu cały dziennik Bardzo mi się podoba łazienka - zy planowaliście sami, czy ktoś pomagał? Kuchnia też super I teraz mały interesik po sąsiedzku - nam się przydadzą namiary na jakieś sprawdzone ekipy od różnych etapów (tynki, ocieplenie, wylewki, hydraulika itd.) jeżeli masz kogoś godnego polecenia to będę wdzięczna Powodzenia w wykańczaniu ślicznego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netiu 12.01.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 cześć,co do ekip to nie mamy zbyt wielkiego doświadczenia bo większość rzeczy robimy sami ale z tych "fachowców" którzy u nas byli to mogę polecić tynkarzy i wylewkarzy. instalacje wszystkie robiliśmy sami więc nie bardzo mam jak polecić ekipę - chyba że mnie z mężem;) No ale jakby coś to poszukam telefonów od panów od tynku i wylewek.No i idę poczytać Wasz dziennik budowy:)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 13.01.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 A co z moją odpowiedzią do zagadki ? hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts