Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze- Morelki koło Krakowa

Recommended Posts

Renatamama - masz rację oczywiście. Przygodę mieliśmy niezłą z tym odpływem, przez miesiąc robienia powoli łazienki nie zauważyliśmy braku dziury, dopiero jak już powiesiliśmy umywalkę!!!! No nieźle się uśmialiśmy z mężem ale na szczęście przy wierceniu dziury nie rozwaliły nam sie kafle a tego sie obawiałam bo dekor od tych płytek (Cersanit Euforia) jest masakrycznie twardy....

• Odpowiedzi 59
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No u nas układałam ja z moim tatą tzn trochę tata a jak sie mu skończył urlop to potem ja. Polecam wypróbować kładzenie płytek w kotłowni (tak ja sie uczyłam) a potem już idzie gładko. Płytki docinam taką maszynką, która nacina płytkę lekko takim ostrzem a potem się ją łamie - urządzenie spisuje się świetnie, może ze 2 razy nie udało mi się przeciąć i płytka mi pękła a poza tym idzie naprawde fajnie i się nie kurzy w ogóle. Bardziej skomplikowane docięcia robię kątówką z tarczą diamentową do glazury - też idzie super ale się strasznie kurzy. No ogólnie podstawa to dobre chęci i prosta ściana - jak Wam tynkarze dobrze otynkują ściany (tynk cem-wap. powinien być pod płytki) to już sama przyjemność kłaść płytki:) Tak więc powodzenia!

http://images43.fotosik.pl/536/522b749f450d476amed.jpg szkoda że sobie takich póleczek nie zrobiliście nad kibelkiem ,fajna w dzień ta łazienka waza, u nas będzie taki sam prysznic zabudowany umywalka przy oknie a kibelek po 2 stronie my łazienke powiększyliśmy zabraliśmy z wiatrołapu ale wiatrłap jest wielkości jaki był bo zabraliśmy z gabinetu.

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam,

po pierwsze to gratuluję tak super zdolności, przy budowie i wykańczaniu super ten Wasz domek.

My też budujemy dom w morelach 2 i jesteśmy narazie na etapie czekania na pozwolenie.

Start planujemy w maju.

Jeszcze raz gratuluje i z niecierpliwoscia czekam na na nowe fotki.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 6 months później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Wszystko fajnie wygląda,my przeprowadzamy się między 10-11.11 więc już tuż ,tuż ,tynk czeka też taki śmietankowy w garażu ale już nie damy rady położyć za zimno .U nas też drzwi z Castoramy właśnie maluję ,ościeżnice regulowane zamówiłam u stolarza .No i kanapy macie jak ja mam upatrzone tylko ja chcę narożnik .Kilka moich zdjęć http://www.mojalbum.com.pl/Album=8AVUFIHChttp://www.mojalbum.com.pl/Album=3ZJ3GEQC Edytowane przez Renatamama3

czesc Renatamama:) zdjecia bardzo ładne, bardzo podoba mi się kuchnia:) czy masz może tez zdjęcia takie bardziej poglądowe na poszczególne pomieszczenia w całości? (w sensie np z drzwi na poszczególne pokoje). Tak się zastanawiam jak wyszły Morelki z drugim balkonem i ze zmienionymi oknami w salonie. Pozdrawiam i życzę udanej przeprowadzki:)

• 2 weeks później...
  • 5 months później...
  • 1 year później...