netiu 13.01.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Renatamama - masz rację oczywiście. Przygodę mieliśmy niezłą z tym odpływem, przez miesiąc robienia powoli łazienki nie zauważyliśmy braku dziury, dopiero jak już powiesiliśmy umywalkę!!!! No nieźle się uśmialiśmy z mężem ale na szczęście przy wierceniu dziury nie rozwaliły nam sie kafle a tego sie obawiałam bo dekor od tych płytek (Cersanit Euforia) jest masakrycznie twardy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.01.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Sami kładliście płytki ?My też się nad tym zastanawiamy czy samemu nie kłaść chodź w górnej i u nas w sypiali (nasza bedzie ta nad garażem ) podzieliliśmy garderobe na pół i powstanie łazienka i garderoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netiu 15.01.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 No u nas układałam ja z moim tatą tzn trochę tata a jak sie mu skończył urlop to potem ja. Polecam wypróbować kładzenie płytek w kotłowni (tak ja sie uczyłam) a potem już idzie gładko. Płytki docinam taką maszynką, która nacina płytkę lekko takim ostrzem a potem się ją łamie - urządzenie spisuje się świetnie, może ze 2 razy nie udało mi się przeciąć i płytka mi pękła a poza tym idzie naprawde fajnie i się nie kurzy w ogóle. Bardziej skomplikowane docięcia robię kątówką z tarczą diamentową do glazury - też idzie super ale się strasznie kurzy. No ogólnie podstawa to dobre chęci i prosta ściana - jak Wam tynkarze dobrze otynkują ściany (tynk cem-wap. powinien być pod płytki) to już sama przyjemność kłaść płytki:) Tak więc powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 16.01.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Tynki są ok w 2 łazienkach kazałam na gładko bo jeszcze inspiracji nie było czy płytki wszędzie czy do łączenia ze sksosem .Zaczniemy pewnie w kuchni ,tu u rodziców w kuchni sami kładliśmy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 16.01.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 http://images43.fotosik.pl/536/522b749f450d476amed.jpg szkoda że sobie takich póleczek nie zrobiliście nad kibelkiem ,fajna w dzień ta łazienka waza, u nas będzie taki sam prysznic zabudowany umywalka przy oknie a kibelek po 2 stronie my łazienke powiększyliśmy zabraliśmy z wiatrołapu ale wiatrłap jest wielkości jaki był bo zabraliśmy z gabinetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 05.02.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Heh netiu a ile za zrobienie instalacji sobie liczycie? Tak serio to mieliście jakieś dośw. z podobnymi kwestiami wcześniej czy samouczek dopiero na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaw281 20.02.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Witam,po pierwsze to gratuluję tak super zdolności, przy budowie i wykańczaniu super ten Wasz domek.My też budujemy dom w morelach 2 i jesteśmy narazie na etapie czekania na pozwolenie. Start planujemy w maju.Jeszcze raz gratuluje i z niecierpliwoscia czekam na na nowe fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malybialy 28.02.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Witam, mam pytanie odnośnie okien frontowych, łazienkowego i w gabinecie. Bardzo ładnie wyglądają takie przedzielone. Jakie mają wymiary? Na wiosnę ruszamy z budową i też takie chcemy, w naszych morelach(: pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 10.03.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Hej Morelki! Bardzo ładna łazienka. Też planuję płytki Euforia do górnej łazienki gratuluję samodzielnego wykonania! pozdrawiam i słońca życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.03.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 A co tu taka cisza netiu jakie zmiany zaszły w domku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 17.09.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Rety jakie postępy ogromne na budowie Piękna elewacja, to biel czy śmietanka? Jesli mogę prosić to chętnie poznam namiary na ten tynk bo wygląda cudownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netiu 25.09.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 cześć dziękuję za miłe słowa:) kolor tynku to nie jest biel ale jeden z odcieni beżowo-kremowej śmietanki;) Tynk firmy baumit, kolor musze sprawdzić na wiaderku i wpiszę numer. Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 27.09.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Dziękuję za informację, jak uda się jeszcze znaleźć numer to już będę super uradowana elewacja jest jak marzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netiu 08.10.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 hej,znalazłam numer koloru: firma BauMit, tynk silikonowy smile 3049. Pozdrawiam,Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 23.10.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 (edytowane) Wszystko fajnie wygląda,my przeprowadzamy się między 10-11.11 więc już tuż ,tuż ,tynk czeka też taki śmietankowy w garażu ale już nie damy rady położyć za zimno .U nas też drzwi z Castoramy właśnie maluję ,ościeżnice regulowane zamówiłam u stolarza .No i kanapy macie jak ja mam upatrzone tylko ja chcę narożnik .Kilka moich zdjęć http://www.mojalbum.com.pl/Album=8AVUFIHChttp://www.mojalbum.com.pl/Album=3ZJ3GEQC Edytowane 23 Października 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netiu 24.10.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 czesc Renatamama:) zdjecia bardzo ładne, bardzo podoba mi się kuchnia:) czy masz może tez zdjęcia takie bardziej poglądowe na poszczególne pomieszczenia w całości? (w sensie np z drzwi na poszczególne pokoje). Tak się zastanawiam jak wyszły Morelki z drugim balkonem i ze zmienionymi oknami w salonie. Pozdrawiam i życzę udanej przeprowadzki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 26.10.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Hej zrobię kilka zdjęć i wstawie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.11.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Nietiu wstawiłam zdjęcia 2 pokoi na górze te u Ciebie bez balkonu ,salonu wstawię w najbliższych dniach jak się odgruzujemy mamy szafki górne kuchenne w salonie i drzwi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 27.04.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Oj dawno nie zaglądałam a tu takie zmiany Dom wygląda bajecznie, jestem wielką fanką Waszej elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris2 30.07.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 witam włascicieli domów morelki2 my tez sie zastanawiamy nad tym projektem i taka prosba czy ktos by mógł udostepnic dom do zobaczenia na zywo chociaz na zewnątrz my jestesmy z dobczyc koło krakowa z góry dziekuje moja poczta [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts