mnowak355 02.05.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 WitamCzy przy dobieraniu koloru na elewacje korzystaliście z jakiegoś programu do wizualizacji? Nie chodzi mi o to by konkretny projekt "wytynkować" z zewnątrz, raczej chodzi mi o koncepcję w której mógłbym zmieniać kolory podmurówki, dachu, podbitki. Będę wdzięczny za podpowiedzi.ps. wydawało mi się że kiedyś widziałem link do takiego programu na stronie Muratora ale jakoś teraz nie mogę tego znaleźć.Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alphatom79 02.05.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Dużo jest takich programów w czasopismach budowlanych np> Muratorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 04.05.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Tak czy inaczej polecam zamówić próbkę koloru i położyć ją na ścianie. Inaczej wygląda kolor w dużej płaszczyźnie i w docelowym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 06.05.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 WitamNa pewno tak zrobię ( z tą próbą koloru) ale wpadłem na inny pomysł. Popytałem grafików komputerowych i w przyzwoitej cenie wykona chłopak model domu + 15 zeta za każdy dodatkowy render przy zmianie detali. Wydaje mi się że przyzwoicie. Jakby ktoś chciał to mogę dać namiar. Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts