gamowik 03.02.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 jestem zainteresowany zakupem kabiny firmy KOŁO Nova ale słyszałem rozne opinie na jej temat. prosze o pomoc czy warto ja zakupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość *busstop* 03.02.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 ja mam koło atol półokrągłe, wzór crepi, 90 cm, brodzik z obudową też kolo atol. zasadniczo jest o.k. koło nova to jakaś tańsza wersja, ale nie wierzę, by koło je mogło zmaścić. ich produkty są optymalne cenowo/jakościowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasz 03.02.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 jestem zainteresowany zakupem kabiny firmy KOŁO Nova ale słyszałem rozne opinie na jej temat. prosze o pomoc czy warto ja zakupic Ja też rozważałem tą kabinę ale raczej z niej zrezygnuję, ponieważ nie ma tej powłoki chroniącej przed osiadaniem kamienia. Można ją za dodatkową opłatą dokupić do niektórych kabin Koła i wtedy już sporo kosztują. Inni producenci: Kabi i Ravak mają powłokę przeciwkamieniową do każdej kabiny. Ale kabiny Ravak nie podobają mi się ze względów estetycznych (grube profile). Kabi bardzo mi się podoba: drzwi równo chodzą, delikatne profile (np. Pablo plus). Gdyby nie specyficzny układ mojej łazienki to na pewno wziąłbym Pablo plus, a mianowicie łazienka ma węższą ścianę 160 cm - chcę przy niej umieścić kompakt wc i kabinę. Dlatego dobrze byłoby gdyby drzwi kabiny otwierały się z boku (tak jak np. w Koło Nova). Drugie wymaganie to zachowanie wygodnego podejścia do wc - czyli tutaj specyficzny kształ kabiny pablo zupełnie nie pasuje. Z tych względów zdecydowałem się na Kabi Leonardo II 90cm P.S. Powyższe rozważania dotyczą kabin w granicach do 1500 zł, szkło gięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 03.02.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Polecam pierwsza klasa, ma taką sasiad wybieraliśmy wspólnie, dobra cena, ładny wzór.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rml2 03.02.2004 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Od prawie dwóch lat uzytkuje i wad nie widzę -oprócz oczywiscie osiadającego kamienia - ale przecież na to jest cylyt kamień i rdza i jak zwykle wygrywam ( tzn. żona wygrywa - troche inaczej niż w reklamie ale efekt ten sam ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anton 05.02.2004 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 raczej trochę dołóż i kup np. Akorda (dobra niemiecka konstrukcja, wykonanie polskie); w Niemczech za to samo musialbyś wydac 4 x tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts