w4 03.05.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Mam pytanko, z kuchni na parterze do pionu kanalizacyjnego w łazience mam około 6m w poziomie. Czy trzeba dać drugi pion kanalizacyjny w kuchni czy można to zrobić jakoś inaczej? Pod parterem jest piwnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samm 03.05.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Ja też się zastanawiałem nad tym. W końcudałem z kuchni do kanalizy rurę fi 75 zamiastfi 50. Po drodze dochodzi mi jeszcze odpływz umywalki w łazience. Gdzieś w połowiedrogi musiałem też przejść przez strop zewzględu na podciąg w piwnicy. Dałem tamczyszczak. Jak coś nie będzie w porządkuto dam w kuchni zawór napowietrzający.A też jakby co to i z wywiewką mogę iść dogóry. No ale ta to już nie miałaby fi 110.No ale nie chcę mi się wierzyć, żeprzy tej średnicy fi 75 będę miał problemyz wysysaniem wody z syfonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 03.05.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Mogą się pojawiać, zwłaszcza, jeśli to gałąź do kuchni (czyli rura zarastająca tłuszczem), napowietrzak dałbym obowiązkowo, choćby w szafce pod zlewem kuchennym. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts