BlueWave 03.05.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Witam, kilka dni temu ojciec powiedział mi że do domu ma zamiar kupić bramę z automatem wycenioną na ok . 10000zł (przesuwaną)I tu mam pytanie, czy ta cena nie jest deko zawyżona? Takie bramy (bez automatu) widziałem za 2000-3000 maksymalnie, to ileż ten automat kosztuje że wychodzi aż 10000zł? Nie wydaje Wam się do trochę zawyżone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 03.05.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 jeżeli będzie to brama kuta, to cena jak najbardziej możliwa... niestety, bywają i droższe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 03.05.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Pewnie diabeł tkwi w szczegółach i marce.Widziałeś "takie same" czy "takie podobne" bramy po 2-3 tysiące?Brama kuta z prętów kutych, czy "kuta z profili cienkościennych" kręconych przez małe chińskie rączki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol3000 04.05.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witaj, jesli Twój tata nie patrzy na cenę to nie pomożesz Ale to bzdura aby tyle płacic za brame, chyba że ma posesje jak w amerykańskich filmach hehehe Jak kupi brame to i silowniki do niej może osobno zakupić. Podłaczenie tych elementów to przeciez nie jest problem. Jak dla mnie to ta firma jest pazerna i tyle. Dpobre rozeznanie po okolicy swojej to podstawa. naciagaczy jest od chol... do okoła. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 04.05.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 daj projekt to wtedy można porozmawiać o cenie i wymiar przede wszystkim,sposób malowania, rodzaj automatu itp, bo jeżeli brama kuta ,,pałacowa" z pręta 20mm (nie rurki) to cena bardzo mała. Co do porównywania wyrobów kutych z wyrobami składanymi z elementów gotowych to tak samo jak porównanie marek samochodów np: audi do fiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 05.05.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Gryfpc !!! Wiem,że to nie w temacie, śledziłam Twój dziennik budowy jakiś czas temu- a my budujemy ten sam domek co i Ty. Nagle zniknąłeś, pzrepadłeś jak kamień w wodę, pewnie już dawno mieszkacie więc pochwal się jak wykończyłeś ten domek, jestem baaardzo ciekawa Proszę, uzupełnij dziennik, wydaje mi się,że tam kilka osób cierpliwie czeka na kontynuację i nie może się doczekać mimo,że już trochę czasu minęło.....albo odezwij się na prywatną skrzynkę Przepraszam resztę forumowiczów za "wcięcie" nie w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grabnianin 07.05.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 No wlasnie my tu se o bramie za dyche a Ty sie wkrz...cinasz...he he he Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts