Paty 22.09.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 jak nie przyłazicie do mnie to ja idę do Was........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 22.09.2010 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 już szykuję pędzel , będę malować dalej.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 22.09.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Witam , jestem pod wrażeniem Twego dom u i ogrodu Gratuluję. Proszę napisz planowałaś zmianę płotu wiklinowego na jakiś masywniejszy - udało Ci się to zrealizować???? Szukam inspiracji ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 22.09.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 tak plan jest, płot ten potrójny wiklinowy demontuje całkowicie , daje tam lekkie kratki na pnącza, natomiast mam zaplanowane na całą siatkę od strony sąsiada dac grube lamele drewniane, jak będą gotowe pokarze, tylko nie wiem czy zdążę je jeszcze w tym roku zamontować.......Ciesze sie ze podoba Ci sie u mnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 22.09.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Ale szalejesz Kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 23.09.2010 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Paty ,no ja byłam,tylko nie maiałam kiedy napisać.Fajnie,że sprawia Ci to tyle radości.Pokazuj dalej swoje dzieła;) Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 17.11.2010 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Sto lat już u Was nie byłam, blogowanie wciągnęło mnie na całego .........przerabianie też, wpadłam w szał zakupów , malowania, aranżowania, przyozdabiania. Zmienia sie wszytko powolutku.........myślę że to nie chwilowa zachcianka, mam nadzieję że w tym stylu już pozostanę........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.11.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Czemu nie mówiłaś nic, że masz bloga? Dopiero teraz się zorientowałam Miło będzie wiedzieć, co tam porabiasz . Mnie też ostatnio blog pochłonął, po zmianie szablonu miałam kłopoty ze starymi postami. Ale już powoli wychodzę na prostą. Pozdrówki serdecznie, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 17.11.2010 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 i takie jeszcze................ Pozdrawiam !!!! WADERKO!!!! zakładaj bloga..........ja Cie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.12.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 (edytowane) http://oi56.tinypic.com/2lnzmrk.jpg Edytowane 24 Grudnia 2010 przez DarioAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 23.12.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Zdrowych,Pogodnych i Wesołych Świątżyczy Nadulka:) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=35197 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2015 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 A światłość już niedaleko:w Grudniu się narodzi Dziecko,co jednym wzniesieniem dłoniświat ku światłości nakłoni.Spójrzcie, jak pierzchają cienie!Płynie Boże Narodzenie!"K.I. Gałczyński Zdrowych, wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts