Paty 08.06.2010 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Następny rzut to kuchnia........................planuje wymianę wszystkich "drewnopodobnych frontów na kolor waniliowy-----taki jak na dolnych szufladach..............ściany będą pomalowane farbą z duluxa w kolorze...................."rzymski poranek" http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=10287 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 08.06.2010 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 nie do końca oddaje ten kolor ale coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 08.06.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Pięknie u Ciebie:)Czy na lodówce masz naklejke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 08.06.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 tak to naklejka z allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 08.06.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 w jednym z holi po ściągnięciu tapety , zamierzam dać na ścianę taką naklejkę na tle ściany w kolorze z poprzedniego postu , nad tą konsolką zawiśnie też w formie naklejki takie lustro to pierwsze z lewej ..................w wiatrołapie , taka naklejka a w salonie "na " kredensie "staną " takie świeczniki na żyrandol znajdziemy miejsce podoba mi się jeszcze naklejka z Audrey znajdziemy i dla niej kącik............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 08.06.2010 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 w ogóle mam mętlik w głowie bo podoba mi sie styl nowoczesny, jedna kolorystyka, trochę glamour.............a jednocześnie zachwycona jestem stylem retro jaki prezentuje betib lub monah , najchętniej chciałabym połączyć to w jedno tylko nie wiem czy to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.06.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Dziękuję za odpowiedz:) A czy nie ma problemu z tymi naklejkami?tzn.czy się nie odklejają,bo słyszałam juz różne opinie. Ja osobiście też preferuje styl nowoczesny. Pozdrawiam miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.06.2010 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 mam naklejkę na ścianie w sypialnie bez zarzutu, ta na lodówce również . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.06.2010 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 naklejka z sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.06.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 moje inspiracje salonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.06.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 ale podoba mi się też taki styl........................i jak tu wszystko pogodzić????? cudowny hol....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.06.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 cudna jadalnia ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 10.06.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 (edytowane) [ kurcze...........gdzie chowacie pościel w sypialni ..........??????????bo ta "buła pościelowa" nie ciekawie wygląda......... Edytowane 10 Czerwca 2010 przez Paty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 10.06.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Ja nigdzie nie chowam,mam na łóżku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 12.06.2010 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=13417"Robi " się nowa rabata .............niestety komary nie dają jej dokończyć............. planuje dosadzić tam jeszcze trzy szczepione na pniu "cudaki" zimozielone.......... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=13416 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=13415 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.06.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Paty, fantastycznie Szukałam tego wątku w ogrodach jakiś czas temu a on zniknął i jest tu Pięknie urządzasz zarówno ogród jak i dom, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 12.06.2010 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Dziękuję bardzo DarioAS..............ale dużo mu jeszcze do tego naprawdę wymarzonego domu jak i stylu wnętrz............zawsze podoba się to co niedostępne...................ogród uwielbiam, grzebanie w ziemi, sadzenie roślin ale nie mam zbyt dużo czasu na tę przyjemność.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.06.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Stosujesz środki zapobiegające plewieniu, jak i ja:D, to powoduje, ze mimo braku czasu zawsze ogród wygląda dobrze . Ten biały kamień to grys czy coś innego? Bo mój jakiś drobniejszy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 13.06.2010 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 to grys , średniej wielkości, fajnie się klinuje..................a co do środka zapobiegawczego to i tak potrafią przyleźć jakieś chwaściory mimo kamieni i włókniny.........gorzej jak jest włóknina i kora ............tam trzeba juz sie poschylać............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.06.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Bardzo ładnie,ja też bardzo lubię ten grys;)I tak jak wy zapobiegam plewieniu.A co chcesz posadzić na pniu?masz już cos?albo myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts