Paty 14.06.2010 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 zastanawiam się właśnie, muszę wybrać się do jakiejś szkółki ..............ale to dopiero po urlopie:) , teraz myślę zupełnie o czymś innym niż praca w ogrodzie............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 14.06.2010 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Mam też zrobione nowe płoty lamelowe do zamiany zamiast tych wiklinowych..........piękne grube drewniane dechy w ramie , ale to tez po urlopie............zamówiony mam grill betonowy wybarwiony na czekoladowy brąz ..........myślę że fajnie to będzie razem wyglądało..........także ogród jeszcze przez trzy tygodnie musi poczekać........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 14.06.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Zapowiadają się super zmiany:)Nic się nie stanie przez te trzy tygodnie,nie ma to jak urlop,ja wyjeżdzam za miesiąc;)W wolnych chwilach też latam po ogrodzie,i sama się sobie dziwie,ze sprawia mi to przyjemność,kiedyś na samą myśl o grzebaniu w ziemi miała dreszcze hehe;)Chyba to przychodzi z wiekiem,ale wtedy też mieszkałam w bloku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 15.06.2010 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Nie mogę spać po nocach obmyślam --"design" ---wnętrz , zachodzę jak połączyć nowoczesność ze stylem glamour ...............łamię głowę nad kolorami, szukam grafitowej lub szarej sofy w stylu Ikeo-wskim , ale z marnym skutkiem.............w mojej okolicy nie ma godnych sklepów meblowych a już z wyposażeniem wnętrz to koszmar.......a z internetu nie wszystko bezpiecznie jest zamawiać jak się nie widzi "naocznie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 15.06.2010 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 A takie krzesło marzy mi się do biureczka komputerowego....................... http://www.planetadesign.pl/files/products/zara_1.jpg http://www.planetadesign.pl/files/products/zara_0%5B1%5D.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 15.06.2010 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 a co myśliciehttp://www.planetadesign.pl/files/products/weneziaW2%5B1%5D.jpg o takiej lampie do sypialni????????? http://www.planetadesign.pl/files/products/weneziaW3%5B1%5D.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 15.06.2010 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 a taki zegar do salonu na tę czekoladową ścianę????????????? http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/10/72/16/81/1072168111 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=13734 na jednej z tych ścian chcę przykleic w kolorze kremowym zestaw takich ramek http://www.dekorujdom.pl/images/prz018foto1.jpg nie mam pojęcia czy ten zegar i naklejki --ramki ( zegar na środku, ramki po lewej )mogą być obok siebie............kolory będą te same ..........po prawej może jakaś lampa kremowa, wysoka i wąska...............a może lepiej jakaś konsolka beżowa ..................mam mętlik w głowie ..........nic już nie wiem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.06.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Takie dylematy to chyba wszyscy mają Przemyśl to jeszcze raz na spokojnie i wszystko będzie ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 18.06.2010 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 po wirtualnej wizycie u naszej forumowej koleżanki Toli do ogrodu zrzucam bombę i robię wszystko od nowa......................ma przecudownie..........jest moim guru ogrodowym...........biorę sobie jej wszystkie rady do serca i mam nadzieje krok po kroku uda mi sie wyczarować takie cuda jak są u niej...........pierwsza rzecz to nowe nasadzenia.......a więc mnóstwo bylin kwitnących, kwiatów i wszystkiego możliwie kolorowego zielska.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.06.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Widzę że mamy wspólną inspirację w ogrodzie Toli Jej ogród jest dopracowany,dopieszczony,cudowny.... Oj kiedy mój choć trochę taki będzie,jeszcze długa droga mnie czeka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.06.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Paty, wiesz co? ja Cię podziwiam. Piszesz u mnie, że pracujesz do 19. Praktycznie cały dzień jesteś w pracy, rano pewnie gotujesz obiad, a wieczorem po przyjściu z pracy to już tylko czas na odpoczynek. A mimo to masz ogród, ciekawe nasadzenia, piękne wiklinowe meble zachęcające do leniuchowania. Ty daj sobie spokój z bombami, odpuść granaty, dosadź trochę kolorowo kwitnących, niekłopotliwych w uprawie bylin i będzie gicior Dobrze jest, naprawdę. Dla kobiety zapracowanej zawodowo, taki ogród powinien wystarczyć. Ja Ci to mówię Pięknego urlopu Ci życzę, jak wrócisz, to jeszcze o Twoim ogrodzie pogadamy. Wypoczywaj i ładuj akumulatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.06.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Popieram, Tolu, popieram. Paty masz fajny ogród i podziwiam, że masz czas się nim zająć. Ja jestem w tyle za Tobą (do Toli się wcale nie porównuję ), ale nie narzekam, cieszę się, gdy uda mi się cokolwiek zrobić. Dzisiaj zamówiłam agrowłókninę na allegro, mam zamiar ułatwić sobie pracę. Chciałam rabaty wysypać dodatkowo korą, tylko mam obawy, czy wszystkie roślinki ją polubią, bo u mnie dużo liściastych... dodaję sobie subskrypcję, będę zaglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia28 20.06.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Piękny ogród już mi się marzy ale my dopiero mamy projekty domu w adaptacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia28 20.06.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Piękne dawaj więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 20.06.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 dzięki Wam dziewczyny za miłe słowa...................fakt chwile poświęcone ogrodowi to te ukradzione na sprzątanie, prasowanie i jakiś film w Tv .............chchiałabym więcej ale moja praca na to nie pozwala..............praca w ogrodzie niesamowicie mnie relaksuje i odpręża chociaż czasami trzeba napracować się fizycznie.........ale ja "lubię : ten ból w plecach............ Tolu szczegóły dogadamy po urlopie , ale myślę że dosadzenie kolorowych kwiatów ożywi tę zieleń................. Na tę stronę planuje dać na całej długości płot lamelowy, drewniany , żeby osłonic się od sąsiadów , którzy taras mają skierowany na nasz ogród, tak że swobodnie w gaciorkach nie można wyjść na ogród.............stolarz zrobił nam na razie 3 szt pięknych w kolorze palisandrowym ekranów , do zrobienia ma jeszcze 10 szt http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=2478 stąd zabieram te płotki wiklinowe , będą dwie kratowniczki na pnącza a w miejsce trzeciej betonowy grill http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=12724 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.06.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Zapowiada się fajnie;)A kiedy wyjeżdzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i-skra 06.07.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witaj Paty przeglądając ogrody na forum natknęłam się i na Twój ogród i muszę powiedzieć że jest śliczny ja dopiero zaczynam więc mój "ogród" nie dorasta do pięt Twojemu widzę że jesteś na urlopie więc życzę udanego wypoczynku i słonecznej pogody pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 07.07.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Super masz ten ogród jak dla mnie - nie rzucaj żadnej bomby!Dodałam do ulubionych, bo coś podobnego mam w zamyśle za jakiś czas stworzyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.07.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Paty to się pięknie napracowałaś w tym ogrodzie. Bardzo ładnie to wszystko skomponowałaś. Dużo pięknych roślin, różnorodnie, kolorowo. Na pewno piękne jest to uczucie jak sobie usiądziesz przy kawie na terasie a wszędzie takie widoki. Domek w środku też ładny. Fajnie, że się ujawniłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 15.07.2010 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Witajcie !!!!! Dziękuję za wpisy i słowa otuchy co do ogrodu.......................ale mimo wszystko moim marzeniem jest niedościgniony ogród Toli............. Już po urlopie było cudownie wklejam kilka fotek................zdjęcia z tamtych miejsc dają mi niesamowitą energię.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts