wadera 03.08.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Paty, a jest jakaś praca bezstresowa w dzisiejszych czasach? Zwłaszcza jak człowiekowi zależy, żeby dobrze wyszło plus żeby klient był zadowolony plus żeby zarobił - to zawsze jakiś stres jest. Fakt, że w kryzysie gorzej, bo rynek trudniejszy. Myślę jednak, że sobie poradzicie z i tym - bo jak ktoś gdzieś wkłada serce - to musi mu się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 03.08.2010 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 waderko masz rację rynek trudniejszy , mniej klientów, ale mimo wszystko są, sklepy w moim mieście powstają jak grzyby po deszczu ale wykruszają sie z czasem............dla mnie klientki to jak dobre koleżanki, nigdy nie sprzedam rzeczy która nie jest odpowiednia dla danej kobitki lub źle na niej leży, czasami przypominam że już coś podobnego kupiły i po co druga taka sama bluzka itp................i może dlatego od 15 lat istnieję na rynku...............a wszystko przez moją mamulicę ( blondynka ze zdjęcia;)) to ona tak kocha szmaty i przelazło to na mnie ..........ona już 20 lat bawi sie w stylistkę......... jakby co zakładam Pogotowie Ubraniowe:) Lutka mnie wykończyła, byłam w odwiedzinach i znowu cudów narobiła............a ja nie mam kiedy się za robotę zabrać......... babeczki sa w Biedronce fajne zestawy koszy bambusowych na bieliznę + dwa kosze na kosmetyki wyłożone lnem ........mam sama z zeszłego roku polecam 129 zł kpl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 03.08.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 no to widziałaś ...chlebak ...i za lubie forum ...niby wykończyła ale to tak pozytywnie ...motywująco działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 04.08.2010 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 obiecane zdjęcia ................ , ajkieś takie bladziochy.........chyba sie nie naucze robic zdjec.........instrukcja do aparatu to dla mnie czarna magia.......... samoróbka Olki..... jeszzce takiego cudaka sobie zrobiła.... a to wspomnienia Chorwackie --kamiorki a to wazony kupione w Biedronce po całe 11.99zł a to kawałek "morskiej sypialni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 04.08.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Tja, Lutajka wykończyła chlebakiem - Ty stolikiem dobiłaś... i weź tu kobito przeżyj jeszcze 5 dekarzy na dachu. Litości nie masz chrześcijański narodzie!I ta sypialnia morska też Twoja? Jestem zielona z zazdrości... Na kosze biedronkowe czaiłam się rok temu - miałam szlaban na koncie, bo drzwi wewnętrzne trzeba było kupić.Teraz znów są - ja mam dach i schody.Co będzie za rok? Oby urlop (w końcu) w Chorwacji (wyczekany od chyba 7 lat...) Jakby co, to pytaj o zdjęcia. Ale blado nie wyszło, dobrze jest. Możesz kontrast podwyższyć, ale to już w programie graficznym, sam aparat nie da rady raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 04.08.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 dzieła Oli ...skarb masz w domu ...znakomicie dobrany temat na stolik ...a kolaż ...dzieje się i tak powinno się dziać nabyte przydasie ...zazdraszczam ...polecam też l'eclerc ...drewniane skrzyneczki za grosze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.08.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Paty, Pogotowie Ubraniowe? świetny pomysł Co prawda Konstancja zaklepała już sukienkę, która mi też mocno w oko wpadła, ale jest jeszcze jedna, ta z czarnym krawatem, równie urocza. Na początku września mam wesele w rodzinie, muszę się do Ciebie wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 04.08.2010 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 dzieła Oli ...skarb masz w domu ...znakomicie dobrany temat na stolik ...a kolaż ...dzieje się i tak powinno się dziać nabyte przydasie ...zazdraszczam ...polecam też l'eclerc ...drewniane skrzyneczki za grosze ... u mnie na wsi tylko ....Lidl, Biedronka i Tesco.................nie am gdzie kupować pierdółek........ fajnie że podobają Ci sie "wytwory" Olki......do tego stolika robi jeszcze w tym samym stylu dwie półki Lack......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 04.08.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 uznanie dla Oli szczere ...nie wiem czy to światło czy na kolażu przy zdjęciu Audrey w długiej sukni ma pomarszczenia ...jeżeli tak to z autopsji moge doradzić (co ja z takimi wojen stoczyłam ) zmoczyć wycinek tak 30-40 sekund potem osuszyć w bawełnianym ręczniku i dopiero na posmarowane klejem podłoże ...później od góry do dołu lub odwrotnie zwiniętą gąbeczką pod światło zerkając przyciskać pojawiające się wybrzuszenia ... ...Ola wybrała dość trudną wersję ...to jak sądze wycinki z gazet co oznacza papier śliski i trudny do przyklejenia ...tym większe brawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 04.08.2010 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 .........w kolażu Audrey ma w ręce rękawiczkę i ona sie tak układa.............ale inne obrazki sie pewnie lekko pomarszczyły, muszę jej podpowiedzieć............tylko znając ją powie ze to drobiazgi ................przecież z tym stolikiem to nie poczekała aż kupię odpowiedni klej, tylko na nie zmatowiony stolik zwykłym klejem biurowym przyklejała te gazety............ona musi mieć już zraz natychmiast ...............zastanawiam się jakim lakierem to wykończyć...........podpowiedzcie mi coś........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Tak zaglądam, zaglądam, zaglądam... ale dzisiaj wyjdę zza zasłonki... stolik booooski! I pogotowie ciuchowe też!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 04.08.2010 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Witaj rasia ..............jak dobrze żeś kobieto wylała z za tej zasłonki...............cieszę się że twórczość mojej kuli u nogi ci się podoba.............inspiracją do wszelkich działań są te wszystkie BABY z foruma...................ciągle coś malują, kleją , robią.................zabiją człowiekowi ćwieka i potem spać nie może i kombinuje.............a ile nawzdycha, odchoruje, potem zapije że tak nie ma.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 04.08.2010 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 a poradami ciuchowymi służę....................o każdej porze dnia i nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Witaj rasia ..............jak dobrze żeś kobieto wylała z za tej zasłonki...............cieszę się że twórczość mojej kuli u nogi ci się podoba.............inspiracją do wszelkich działań są te wszystkie BABY z foruma...................ciągle coś malują, kleją , robią.................zabiją człowiekowi ćwieka i potem spać nie może i kombinuje.............a ile nawzdycha, odchoruje, potem zapije że tak nie ma.................... Zapijasz Ty czy Młoda zwana niegodnie "kulą u nogi"??? Ja do takich klejo-malowań mam dwie lewe łapki, to tym bardziej podziwiam WasToRobiące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 04.08.2010 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 ja zapijam młoda popatruje ....................z za zasłonki........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 a poradami ciuchowymi służę....................o każdej porze dnia i nocy Wiesz, że najbardziej w Twoim cudnym butiku podoba mi się to, że masz samych Polskich producentów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 05.08.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Ja bym dała zwykły lakier wodny do drewna (do wyboru mat, satyna i połysk), nie śmierdzi, szybko schnie i moim zdaniem wystarczająco dobrze zabezpiecza to co do wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 05.08.2010 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 z rana łazienka duża ..............zmieniam kolor na kremowy...........lekki morel przyprawia mnie juz o mdłości:wiggle: waderka....................dzięki za pomysł z lakierem................taki kupię....... rasia..................nauczona doświadczeniem wiem że dobra Polska firma ( przez tyle lat juz wyselekcjonowałam te które odpowiadają mi i klientkom) o niebo lepsze niż zagraniczne.........ciuchy staranniej uszyte, dobre tkaniny...........szanująca się firma nie pozwoli sobie na byle co bo szybko by odpadła z rynku.........samo to ze firmy z którymi ja współpracuje mają odbiorców z całej Europy...............najwięcej ,najładniejsze i najdroższe rzeczy sprzedają się do Rosji..............jak ja zamawiam z danej firmy z kolekcji np. 200 sztuk to oni 2000!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 05.08.2010 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 a i jednak zdecydowałam na zamknięcie tych niskich szafek..............środkową polkę zostawię otwartą na jakieś koszyczki, ręczniczki pozostałe zamknę matową szybą w cieniutkiej ramie z tego samego mdf co cała szafka............przez chwilę były szafki zasłonięte tą samą tkaniną co w oknie , na patyczkach przymarszczane firaneczki............ale pozostała cześć domowników w liczbie 2 sztuki powiedziała że to wiocha............i jak tu z takimi wprowadzać shhaby ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 05.08.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Paty, krem to ja bardzo lubię Wiesz, ja widziałam ostatnio u ciotki męża wannę osłonięta materiałem. Dla mnie czad. I wymyśliłam, że i sobie tak zrobię plus umywalkę tak samo. Stary załamał ręce. Chwilowo odpuściłam, ale mnie kuci, oj kusi... A tak poza tym - bardzo ładna łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts