doro 04.05.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Byłabym wdzięczna za namiar - gdzie można wypożyczyć wertykulator spalinowy. Rejon - Śąsk - tak między Katowicami a Bielskiem.Ile u Was kosztuje wertykulacja ? 1zł za metr kwadratowy to cena zaporowa dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 04.05.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Byłabym wdzięczna za namiar - gdzie można wypożyczyć wertykulator spalinowy. Rejon - Śąsk - tak między Katowicami a Bielskiem. Ile u Was kosztuje wertykulacja ? 1zł za metr kwadratowy to cena zaporowa dla mnie. Co prawda nie Śląsk - ale Kraków - dla porównania : wypożyczenie wertykulatora spalinowego / około 3KM / 140-160zł/doba - f-ma MARAX. Rezerwować maszynę trzeba około tygodnia wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZABRA 04.05.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 (edytowane) W Pszczynie (lub Ćwiklicach - zaraz za Pszczyną) jest firma Dom Parkiecierza. Wypożyczaja też narzędzia do domu i ogrodu. Czy mają akurat wertykulator, nie wiem. Mają siędzibę przy drodze Pszczyna - Oświęcim. Powodzenia. (ulica Męczenników Oświęcimskich) Edytowane 4 Maja 2010 przez ZABRA przypomnia ło mi się :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doro 04.05.2010 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Dzięki, w Ćwiklicach nie mają - przymierzają się już od dwóch lat.Ta złotówka to za usługę - a mam ok. 1000m więc liczę, że wypożyczenie będzie dużo tańsze - tylko gdzie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 05.05.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 ..ja polecam Cieszyn...choc może będziesz miał trochę za daleko ...ale wypożyczenie wertykulatora firmy viking na dobę kosztuje 80zł...ja miałam i super fajny porządny sprzęt..jak będziesz chciał to podam namiary.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 05.05.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 ..ja polecam Cieszyn...choc może będziesz miał trochę za daleko ...ale wypożyczenie wertykulatora firmy viking na dobę kosztuje 80zł...ja miałam i super fajny porządny sprzęt..jak będziesz chciał to podam namiary.. - elektryczny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doro 05.05.2010 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 No, elektrycznym to ja sobie mogę...... ; ))Znalazłam !! Pod Katowicami , chcą 100,oo dziennnie.Chyba jestem uratowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikra11 05.05.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Doro a możesz podać namiar bo też jestm zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gixxxar 05.05.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Witam,ja tez poprosze mam blisko z Chorzowa,pzdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 06.05.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 ..pewnie że nie elektryczny !!! tylko SPALINOWY ...moja działka ma 20 ar... wiec o takim na" prund" nie mam mowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 06.05.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 ..pewnie że nie elektryczny !!! tylko SPALINOWY ...moja działka ma 20 ar... wiec o takim na" prund" nie mam mowy.... No to w takim razie 80 zł to rewelacyjna cena. W KRK jak dzwoniłem to za tyle wypożyczali elektryczne maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doro 06.05.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Firma Vigo na ul.Jankego. 32 202 69 69 Trochę myli opis firmy jako serwis, ale pani powiedziała , że wypożyczają. Tylko kaucja zabójcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts