Lgrzechu 04.05.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Potrzebuję waszych opinii na temat producentów/dystrybutorów armatury sanitarnej. Ciężko namierzyć samemu wartościowe produkty za które nie trzeba zapłacić fortuny. Wiem, że dobre wyroby produkuje Hansgrohe, Grohe, Tres. Co polecacie z tych mniej markowych, tańszych a bezproblemowych w eksploatacji.Generalnie chodzi mi o zestawy prysznicowe, wannowe, baterie umywalkowe, w wersjach nad i podtynkowych. Styl raczej nowoczesny, prosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jari111 05.05.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 KFA dobra Polska firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 06.05.2010 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 KFA dobra Polska firma Niby tak, chociaż KFA też obecnie wiekszość produktów ściąga z kraju smoków ( ale przynajmniej jest jakaś kontrola jakości, gwarancja i dostep do cześci zamiennych ), tylko design taki powiedzmy mocno" tradycyjny" . Jakieś inne sprawdzone typy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 09.05.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Witamja bym poprzestał na Hansgrohe, Grohe, Hansa, Tres, reszta to tak naprawdę szajs chińsko-włoski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 09.05.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Witam ja bym poprzestał na Hansgrohe, Grohe, Hansa, Tres, reszta to tak naprawdę szajs chińsko-włoski. Dzięki za radę... Hansa ? Tej marki nie znam, muszę pobuszować po necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 13.05.2010 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Witam ja bym poprzestał na Hansgrohe, Grohe, Hansa, Tres, reszta to tak naprawdę szajs chińsko-włoski. A Kludi tez szajs ...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samm 13.05.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 To podobno miał być ranking cena/jakość.A na placu boju zostały tylko firmy o dużejjakości i dużej cenie.Ciekawy jestem opinii o Valvex. Chyba ten współczynnik powinien być podobnyjak KFA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 17.05.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witam ja bym poprzestał na Hansgrohe, Grohe, Hansa, Tres, reszta to tak naprawdę szajs chińsko-włoski. http://www.hansgrohe.com/com_en/8477.htm Hansgrohe AG The company, which takes tough action against product piracy and intellectual property theft, manufactures its products in six German plants, in France, the Netherlands, in the U.S. and in China. pytanie co trafia na polski rynek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.05.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Polecam armature Steinberg - niemiecka i produkowana w Niemczech. Cena srednia - tak mi sie wydaje porownujac z Hansgrohe i innymi http://www.steinberg-armaturen.de/index.php?article_id=4&clang=1&clang=1 Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts