Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do domu na miarę

Recommended Posts

• Odpowiedzi 145
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Ałaj, historie z wodociągiem rzeczywiście bolesne, mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy i zmiany w planie zagospodarowania dojdą do skutku.

Widziałam na fotach, że robiliście badania gruntu.

Polecasz wykonawcę badań?

Jeśli tak to poproszę (tu, albo na priv) namiary i cenę, bo właśnie na gwałt kogoś potrzebuję...

• 2 weeks później...

witam witam, działaj lipka wytrwale! Nie martw się bo wszystkie problemy są do przeskoczenia.

Jak widzę z planu domu że ze schodami się zgadzamy- nie wiem jak można cieszyć się salonem kiedy dzieciaki biegają góra-dół itd. Wizja schodów w salonie to koszmar dla mnie. Z kominkiem też masz rację. U nas przesuneliśmy kominek na ścianę tak aby siedząc przed nim podziwiać również ogród (w projekcie siedzielibyśmy albo tyłem do ogrodu albo do kominka) ale masz rację że kominek nie powinien być na ścianie z telewizorem bo oba dają światło po oczach.

Będę wpadać i podziwiac postępy a w tak zwanym międzyczasie zbierz to zboże i upiecz jakiś chlebek ;-)

pap

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 8 months później...

Esiak architekta trudno mi polecać, bo to znajomy w dodatku nie z tego regionu Polski, nam akurat przerobił nasz własny pomysł na projekt architektoniczny za nie dużą kasę

nie lubie polecać znajomych ani chwalić się własną działalnością, bo zdaję sobie sprawę, że mało obiektywne to jest :)