lipka71 04.05.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 (edytowane) witam wszystkich w komentarzachmam nadzieję, że razem łatwiej będzie przejść przez ten piękny ale trudny etap życia Edytowane 4 Maja 2010 przez lipka71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 06.05.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 To witam się jako pierwsza w kolejnym dzienniku naszej skromnej grupy:) Obiecuję podglądać i oczywiście kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 10.05.2010 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Przywędrowałam do Ciebie z dziennika myszonik. Witam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 12.05.2010 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 witam dziewczyny, muszę uzupełnić mój dziennik, choć niestety na razie jedynie moimi zmaganiami z papierami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.05.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Ałaj, historie z wodociągiem rzeczywiście bolesne, mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy i zmiany w planie zagospodarowania dojdą do skutku.Widziałam na fotach, że robiliście badania gruntu.Polecasz wykonawcę badań?Jeśli tak to poproszę (tu, albo na priv) namiary i cenę, bo właśnie na gwałt kogoś potrzebuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 23.05.2010 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 myszonik http://www.kimeryd.pl polecam, co do ceny to wszystko zależy od zakresu badań, najlepiej zadzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 03.06.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 witam witam, działaj lipka wytrwale! Nie martw się bo wszystkie problemy są do przeskoczenia. Jak widzę z planu domu że ze schodami się zgadzamy- nie wiem jak można cieszyć się salonem kiedy dzieciaki biegają góra-dół itd. Wizja schodów w salonie to koszmar dla mnie. Z kominkiem też masz rację. U nas przesuneliśmy kominek na ścianę tak aby siedząc przed nim podziwiać również ogród (w projekcie siedzielibyśmy albo tyłem do ogrodu albo do kominka) ale masz rację że kominek nie powinien być na ścianie z telewizorem bo oba dają światło po oczach. Będę wpadać i podziwiac postępy a w tak zwanym międzyczasie zbierz to zboże i upiecz jakiś chlebek pap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 03.07.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Witam Trzymam kciuki za budowę. Zyczę, zeby wszystko poszło tak szybko jak uzyskanie PnB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
astrin 04.07.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 ja tez trzymam kciuki.my mamy pozwolenie na budowe ale nie mamy na dzialce pradu i wody.szambo bedzie ekologiczne.prad i wode zobowiazala sie dostarczyc wlascicielka poprzednia wiec czekamy.narazie dostajemy pisma w gminy ze cos sie kreci:D trzymam kciuki za budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.07.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Gratuluję pozwolenia:)I trzymam kciuki żeby teraz ruszyło z kopyta i szło jak z płatka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 05.07.2010 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 nie spodziewałam się, że tak się sprawa naszego pnb zakończy, byłam przekonana, że potrwa jeszcze sporo czasu z sądem włącznie, a tu taka niespodzianka my już przestaliśmy z firmami się umawiać tylko zarezerwowaliśmy wakacje na wrzesień, ale jak widać mamy dwa w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 05.07.2010 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 co do prądu to u nas też jeszcze nie ma, ale gadaliśmy z sąsiadem i możemy od niego pożyczać póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 15.07.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 lipka71, czy możesz zdradzić kto i za ile robił Ci badanie gruntu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 15.07.2010 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 DrKubus badanie robił mi Przemysław Faleński http://www.kimeryd.pl, co do ceny to wszystko zależy od zakresu badań, najlepiej zadzwoń do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 30.03.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Ha! czekaliście na start, ale jak już ruszyliście to z kopyta i z pełną werwą. Tempo imponujące! jak tak dalej pójdzie to niedługo grupę dogonicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 30.03.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 myszonik taki mamy niecny plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 07.04.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Gratuluję! stan zero w ekspresowym tempie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.04.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Witaj gratuluję stanu zero! to teraz dawajcie z murami póki pogoda jest w miarę... lipka71 z opisu wynika, że mieliście projekt indywidualny? możesz polecić architekta? p.s. zapraszam na swój dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 11.04.2011 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Esiak architekta trudno mi polecać, bo to znajomy w dodatku nie z tego regionu Polski, nam akurat przerobił nasz własny pomysł na projekt architektoniczny za nie dużą kasę nie lubie polecać znajomych ani chwalić się własną działalnością, bo zdaję sobie sprawę, że mało obiektywne to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 11.04.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Gratuluję stanu "O" Znam to uczucie gdy prace nabierają tempa i widać już jakieś rezultaty. Niech mury pną się do góry. Trzymam kciuki i będę zaglądać do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts