lipka71 24.05.2011 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 ale ścianki kolankowej nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.05.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 ale ścianki kolankowej nie masz zaburzyłaby proporcje domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 24.05.2011 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 można wyciągnąć dach żeby proporcje się zgadzałyno w każdym razie u nas przez tą ściankę pokoje na górze są naprawdę spore, a to był jeden z naszych priorytetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.05.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 no wiem, jak tak patrze, to niestety nasze są mikre... szczególnie łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 24.05.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Esiak a ile tych pokoi potrzebujesz? bo może można jeszcze coś przeorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.05.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 u góry są 2 pokoje i sypialnia...i chyba zostawimy jeden pokój, drugi powiększy nam łazienkę a z reszty zrobimy dodatkową garderobę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.05.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 lipka dzieci obdzielaj łaskami sprawiedliwie i co drogi dzień na budowę po przedszkolu wjeżdżaj, a przy okazji forum będzie miało postępy na bieżąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 25.05.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Szkoda ze nie masz komentów w dzienniku - jakoś tak zawsze łatwiej, przynajmniej dla mnie. Bardzo fajna jest ta stojąca lampa CINEMA, podoba mi się i myślę że te wiszące, oczywiście na czarnym kabelku lampy z IKEA będą fajnie współgrać. Co do stolików się nie wypowiem, bo takowych nigdy nie szukałam. U siebie planują biały wysoki połysk. A Twoje plany już mi się podobają. Ciekawe jak będą wyglądać te czerwone kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 25.05.2011 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 u mnie jest jeszcze opcja mebli biało-drewnianych (białe fronty, drewniane blaty) ale stołu białego sobie przy moich dzieciakach nie wyobrażam, a już wysoki połysk absolutnie stołu w kuchni nie planuję więc ten w części jadalnej salonu musi być praktyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 25.05.2011 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 kanapy czerwone będą stanowić dużą plamę kolorystyczną więc więcej czerwieni w salonie nie planuję, może jedynie jakieś akcenciki przy zasłonach (w zamierzeniu grubych, szarych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 25.05.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 A ja właśnie przy dzieciach chcę biały na wysoki połysk. Taki drewniany po roku byłby w opłakanym stanie. Teraz mam taki z IKEA - drewno - od około pół roku i ma na sobie wyciśnięte wszystko. Kółka od autek, dna od butelek Kubusia i inne takie. Wolę wysoki połysk, lakierowany - będzie twardy i się na pewno nie zarysuje a czerwone kanapy to na pewno odważne posunięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 25.05.2011 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 z kanapami zobaczymy jak to będzie wyglądać, mąż też nie jest przekonany do nichnajwyżej zmienimy pokrycia, teraz już będę mogła bo odkryłam firmę, która szyje pokrycia na ektorpa dwuosobowego rozkładanego, którego ikea już wycofała ze swojej oferty dla pamięci to ta firma http://www.zent-decor.com/#! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 25.05.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Lipka - a teraz bardziej budowlany temat. Poznańska grupa nie działa więc pytam tutaj, bo nie mogę znaleźć. Ty masz kominy z pekabet ?? Jeśli tak jak wrażenia ?? Jak sie je montuje ?? kształtki proste ??Mają najlepszą ofertę cenową i też się nad nimi zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 25.05.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) atika murarze nie narzekali a komin wygląda mi na prościutki, jedyne czego nie było w komplecie i dokupowali to miska na skropliny Edytowane 25 Maja 2011 przez lipka71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 25.05.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Dzięki - to albo dopytam o miskę przy zamówieniu, albo od razu kupię coby problemów nie było. Cena jest naprawdę dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 25.05.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 No i widzę, że na budowie wszystko przygotowane !!! Za chwilkę będzie piękny daszek. PS. Komin rzeczywiście wygląda na prościutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 25.05.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 oni wysyłają towar pekaesem i to nie działa jak inne firmy kuierskie, że towar masz na drugi dzień, do nas wysłali w piątek a doszło w środę, więc trzeba wziąć to pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 26.05.2011 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 co sądzicie o tych krzesłach? jako o krzesłach do salonu .... hmmmmmhttp://www.ikea.com/pl/pl/images/products/vino-krzeso-z-podokietnikami-stal__0100377_PE243243_S4.JPGmusiałabym sprawdzić czy kolor drewna się zgra ze stołemhttp://www.ikea.com/pl/pl/images/products/stornas-sto-bejca-patynowa__0094383_PE232275_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 26.05.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Krzesła fajne, choć nie w moim stylu. Trzeba by sprawdzić czy wygodne, mi się ten model kojarzy z takim dziwnym bujaniem tyłu, co w jadalni chyba średnio się sprawdzi.I niestety ale na moim ekranie te dwa rodzaje drewna wyglądają jakby zupełnie miały nie pasować do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 27.05.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Krzesła fajne - ale jak dla mnie bardziej ogrodowe, tarasowe. I tak jak u myszonik. Kolory z zupełnie innej bajki. Gratulacje więźby !!!! Jak będzie gotowa oczywiście wrzuć fotki. Wiecha na weekend powiadasz ?? Będzie czas na oblewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts