atika 27.05.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Lipka - mam jeszcze pytanie odnośnie komina. On miał w cenie jakieś ocieplenie ?? daszek ?? I masz może wyszczególnione co było zawarte w cenie komina tego do pieca ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 27.05.2011 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 ja brałam tylko do kominka, było ocieplenie i takie zwieńczenie komina, stożek musiałam do niego domówić osobno ale tez u nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.05.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 systemówka powinna mieć w komplecie ocieplenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 15.07.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Lipka - super dach. Dom zaczął wyglądać jak dom Jaką kładliście dachówkę ?? Komin wygląda super. Na jaki kolor chcecie tynkować ?? Bo powiem tak - w obecnym moim-już nie moim domu mamy tez otynkowany komin - na biało. Spory bład - komin jest szary, brudny, deszcz spływający po kominkach "zabierał" sadzę więc są czarne zacieki. wygląda nieładnie. Więc albo ciemny tynk, albo jednak klinkier. Na kiedy planujecie przeprowadzkę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 15.07.2011 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 komin otynkujemy na szaro, może nawet grafitowo, żeby się od dachówki nie odróżniałdachówke mamy jedną z najtańszych cementowy brass, ale dach mi przynajmniej sie bardzo podoba, a dachówkę sobie chłopaki na dachu bardzo chwalili, mówili że się dobrze kładzie bo jest równiutka w przeciwieństwie do większości ceramicznych mi najbardziej podobałby się dach z łupka, ale niestety to co w Anglii jest najtańsze u nas jest towarem ekskluzywnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 15.07.2011 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 przeprowadzka hmmm, to zależy od wody, a tu różowo nie wygląda a co do wody, wczoraj na naszej działce pojawił się znajomy znajomego różdżkaż we własnej osobie i ponoć znalazł nam wodę na 8 metrach słupek został wbity no i teraz chyba z samej ciekawości wydamy kilka stówek na odwiert próbny jaja będą jak ta woda tam będzie trzeba będzie uwierzyć .....? dla mnie, geofizyka to bardziej niż trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 15.07.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Idziecie jak burza:)A dach z łupka to też moje niespełnione marzenie... może jak będą u nas ten gaz łupkowy wydobywac to łupek będzie tańszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 17.07.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 lipka - to ja trzymam kciuki z znalezienie wody w odwiercie... i będziecie mogli olać ten wodociąg = szybciej się przeprowadzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 03.08.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Lipka - napisz na jakim etapie jesteś ?? Pamiętasz kiedyś pisałam, że można by zakupy zrobić razem, ale jestem daleko za Tobą. Jakoś panowie pogonili i powoli się równa, a ja też chcę zrobić kilka zakupów na zapas. Wiec pytanie - kupowałaś już tą folię z kratkami pod podłogówkę z allegro ?? i styropian na posadzkę ?? bo jeśli nie to może za jednym transportem, przesyłką kupimy ?? Co Ty na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 04.08.2011 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Atika jeszcze nie kupowałam, możemy sie na wspólny zakup umówić, ja będę zamawiać w tym tygodniu po 15 sierpnia, bo w przyszłym jadę na wakacje a na budowie bedą się kładły tynki wewnętrznemój małż kończy dziś kłaść kabelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.08.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Llipka - a jakie tynki kładziesz ?? i kto Ci robi i za ile ?? termin po 15 sierpnia ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 04.08.2011 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Atika tynki cementowo-wapienne, maszynowe, nie wiem kto to robi bo to mąż załatwiał, ale ktoś z poleceniajak bedzie ok to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.08.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 ok - to będę czekać na info. Ja się wstępnie umówiłam z jedną ekipą, ale na gipsowe. Choć nie jestem pewna wyboru, ale nie chciałabym już kłaść gładzi. Może nie będzie potrzeby. aha i podpytaj ile Twoi biorą za robotę i materiał jak możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 04.08.2011 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 z tego co wiem to mąż się z nimi na 23zł umawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.08.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 z tego co wiem to mąż się z nimi na 23zł umawiał plus towar..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.08.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 ok. Dzięki. Ta moja "wstępna" ekipa bierze 24zl. - czyli cena normalna.Cena za gipsowe wraz z towarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.08.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 ok. Dzięki. Ta moja "wstępna" ekipa bierze 24zl. - czyli cena normalna. Cena za gipsowe wraz z towarem. jak z towarem to cena całkiem przyjemna... ja mam propozycje na tynki cementowo-wapienne, ręczne za 14 zł/m2 plus towar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 04.08.2011 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Esiak moja cena z towarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.08.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Mi ta moja ekipa powiedziała że koszt za CW i gipsowe oba z towarem jest taki sam , czyli 24zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.08.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 na sufit też dajecie gipsowe...? u mnie ponieważ mam belki HEA tynku na sufit będzie trzeba dać z 3cm, w gipsowych tyle się chyba nie da położyć..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts