Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do domu na miarę

Recommended Posts

• Odpowiedzi 145
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

Witaj lipka,przybiegłam do Ciebie z wątku yokasty.Jak zauważyłeś przymierzam się do zakupu suszarki . Dla mnie wydaje się ona rzeczą niezbędną. :Dszczególnie w przypadku kiedy ma się małe pomieszczenie gosp. a na strych nie chce się z praniem biegać.Powiedz mi ,jakiej firmy jest Twoja ,na co zwrócić uwagę kupując itp otd.Jestem w tym temacie kompletnym laikiem i nie chciałabym ,by sprzedawca wepchnął mi jakiś badziew.;) Gratuluję obecnego stanu budowania i życzę wytrwałości w dalszych etapach...Bardzo ładne płytki wybrałeś i podoba mi się to zdjęcie

20110714401.jpg

pozdrawiam

Beauty ja mam kondensacyjną, jedną z najprostszych elektroluxa i generalnie zaspokaja nasze potrzeby

ma nastawianie czasowe choć uproszczone (na za 3, 6, 9 godzin) i często tę opcje wykorzystuję, bo warto wyciągać ciuchy z suszarki zaraz jak skończy suszyć, bo jak poleżą w niej skotłowane to się pogniotą

jesli pierzesz często buty to warto kupić z koszem na buty (ja tego często nie robię więc mi ta opcja zbędna była)

generalnię ja suszę prawie wszystko i jedynie len czy satyna musi potem trafić pod żelazko jeszcze, reszty już nie prasuję

chyba, że załaduje ją za bardzo

trzeba brać pod uwagę, że niektóre rzeczy z bawełny czy lnu ciut się skracają przy pierszym suszeniu, warto nastawiać wtedy na syntetyki delikatne

• 1 month później...

To jest właśnie obłęd, że kuchenki do zabudowy kosztują praktycznie tyle co piekarniki... ja odżałowałam na siemensa, ale do dziś mnie krew zalewa na myśl ile ta kuchenka kosztowała...

Co do szafki na kubki... zgadzam się jest przydatna, ale nijak tam nie pasuje... u mnie też nigdzie nie pasowała i w końcu wieszam dwie otwarte półki na kubki używane na co dzień (kilka sztuk), a resztę chowam w dolnych szafkach, a w zasadzie szufladach.