lipka71 06.05.2012 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Ardea w prysznicu to jest nadruk na szkle, fototapeta nie zdałaby egzaminu z wodąszkło jest wsunięte w profil, który jest w podłodze i ścianie między płytkamita ścianka ma tendencje do lekkiego pracowania, być może mąż zamontuje jeszcze profil do drugiej ściany zwłaszcza, że to nasza na razie jedyna łazienka i dzieciaki mocno szaleją podczas kąpieli "na jachcie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.05.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Dzieciakom się nie dziwie, bo aż zaprasza do szaleństw:) Moja kumpela ma fototapetę między dwiema taflami szkła i jakoś sklejone w łazience, ale masz rację, nie w kabinie tylko nad wanną. Pamiętasz kolorek z pokoju syna, bo szukam łagodnego błękitu do pokoju córki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 06.05.2012 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 coś z mgłą w nazwie chyba, a farba luxens z Leroya, tania była, zobaczymy jak w użyciu się sprawdzi w każdym razie zdziwiłam się bo bardzo dobrze kryła w ogóle to nabyłam dużej wprawy w malowaniu, pomalowałam sama większą część domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 23.12.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 http://bi.gazeta.pl/im/4/10848/z10848994Q,Boze-Narodzenie--swieta--snieg--zima.jpg Wesołych Świąt!Bez zmartwień,Z barszczem, z grzybami, z karpiem,Z gościem, co niesie szczęście!Czeka nań przecież miejsce.Wesołych Świąt!A w Święta,Niech się snuje kolęda.I gałązki świerkoweNiech Wam pachną na zdrowie.Wesołych Świąt!A z Gwiazdką! -Pod świeczek łuną jasnąŻyczcie sobie - najwięcej:Zwykłego, ludzkiego szczęścia życzy atika z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letniowoc 08.02.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Witam Gratuluję ślicznego domu! Pięknie u Was Możesz mi napisać jakie dom ma wymiary? Jaką powierzchnię użytkową i jaką całkowitą? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 15.02.2013 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 wymiary 10x12m, powierzchnia ok. 170m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts