lipka71 08.12.2011 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 dom już otynkowany na poddaszu siedział świstak i zawijał a teraz trwają starania nad ukryciem jego działań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 09.12.2011 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 (edytowane) pokoje na górze zaczynaja mieć sufity są nawet schody do Bartka :mrgreen: Edytowane 9 Stycznia 2015 przez lipka71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 26.02.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 (edytowane) wywołana przez Esiaka dawno nie pokazywałam zdjęć z domu (już nie mówimy budowa E-) ) ... pokój Jeremiego pokój Basi biuro garderoba / pokój dziadka Franka korytarz na górze wc nasza łazienka (widok na lustro i przyszłą umywalkę) (widok na prysznic) przymiarka schodów pierwszy sklejony stopień 3 stopnie juz poklejone, dwa następne są w ściskach, jeszcze tylko 2 zabiegoi zostały a reszta to popierdółka :mrgreen: pomieszczenie gospodarcze pompa ciepła już działa, w domu ciepło, dziś musieliśmy wyłączyć całkiem ogrzewanie, bo za gorąco było ja zaimpregnowałam w sobotę z kumpelą wszystkie deski tarasowe i o 21 nie wiedziałam jak się nazywam :mrgreen: ale posiedzieliśmy przy kominku jeszcze do 1 i super było (łącznie z ziemniakami pieczonymi w żarze kominka) nie mogę się już przeprowadzki doczekać Edytowane 26 Lutego 2012 przez lipka71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 27.02.2012 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 zamówiłam drzwi, będą białe fiordy a do tego takie klamki kupiłamwiem, że nie wszystkim taka ekstrawagancja by pasowała, ale mnie zauroczyły http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/ea/d4/6771f18f2795691a25656f7b21c4-44204314_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts