Zuja 05.05.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Czy ktoś używał tynków zewnętrznych firmy OPTOLITH??? ...bo nigdzie nie znalazłam opinii na ich temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuja 18.05.2010 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 ... chyba jakoś mało popularny. Trudno. Jak zrobimy - napiszemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 14.07.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Klasa materiału odpowiadająca cenie.Najniższa półka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ernest1973 16.08.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 ... chyba jakoś mało popularny. Trudno. Jak zrobimy - napiszemy ... I jak? Zrobione? Jak wypada Optolith...? Ja również szukam opinii na ten temat. Produkt rzadki (Hufgart Optolith duzo produkował i produkuje dla innych marek... nowoczesne zaplecze technologiczne...) Jak dotąd, dotarłem tylko do dobrych i bardzo dobrych opinii na ich temat... Jakie są Twoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ernest1973 16.08.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Klasa materiału odpowiadająca cenie. Najniższa półka Skąd taka opinia? Potwierdzona jakimś doświadczeniem? Nieco "interesująca" sprawa z ceną, bo ja np. otrzymałem oferty na Optolith w cenach wyższych niż np. Caparol... (z jednym wyjątkiem). No i jeszcze coś: patrząc na ilość i mnogość produktów, a szczególnie dużą ofertę produktów chemii budowlanej do renowacji przeznaczonej śmiem twierdzić, że coś nie tak z tą "najniższą półką". Na taką produkcję może sobie pozwolić raczej ktoś kto ma potencjał, technologię... i nie boi się swojej jakości... Ale to tylko moje zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vivia 16.08.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Bardzo dobre produkty. I prawda rzeczywiście jest taka, że produkują dla innych. Zdziwilibyście się, jakie firmy mają produkty Optolith w wiadrach opisanych swoją "znaną i cenioną" marką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 16.08.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Vivia.... zapraszam na budowe.... zobaczysz, przekonasz sie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vivia 16.08.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Wiesz, tak się składa, że widziałam. Wzrokiem sięgam nieco dalej ponad trzy marki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 16.08.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 mimo wszystko zapraszam W-wa, budowa na Pradze. ja siegalem szerzej....spooooro szerzej, ale te pozostale to strasznie w oczy kola swoimi babolami no i zostaly 3 - az nadto na nowe eksperymenty nie mam juz cierpliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuja 18.08.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Tynki już gotowe. Zrobiliśmy tynk mineralny Optolith'a (baranek 2mm), tej firmy też kleje i grunt. Mnie się oczywiście podoba, ale mało się na tym znam. W tym roku jeszcze będziemy malować elewację farbą silikonową, ale Flugger'a. Jeżeli ktoś chce zobaczyć sam - zapraszam w okolice Poznania : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts