marcinraven 05.05.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Poszukuję opinii użytkowników kominka TARNAVVA 18kW PPZPOS Unica sorki za duże literki ,ale chciałem zaznaczyć w nazwie dwie litery (V).Bardzo odpowiada mi ten wkład ale nie wiem co to za firma .Może lepiej kupić produkt firmy Tarnava.Jeśli ktoś posiada w/w wkład proszę o pomocDzieki Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joker_28 26.11.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Dołączam się do prośby kolegi. Może ktoś życzliwy zamieści opinię na temat wkładu Tarnavva Unica Plus 18 kW? Byłbym dźwięczny ogromnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivan31 08.10.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Rowniez prosze o opinie kolegow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts