finlandia 17.01.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 julo, patrzę w kalendarz i liczę: od 22 listopada mija dopiero 8 tydzień.. a Ty piszesz o 12?Policz święta - w tym roku praktycznie 2 tygodnie wypadły z kalendarza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julo23 17.01.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Sorry. od 22 października - nie listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stnley 24.01.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Czy przybyło może użytkowników drzwi Agmar? Może macie jakieś nowe uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 80mariusz80 24.01.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Ja mam ich drzwi 3 rok. Sosnowe. Nic się nie dzieje z nimi złego. Nie wypaczają się. Pod koniec ub. roku kiedy mocno zacinał deszcz, to miałem w środku niewielką plamę wody (nie mam jeszcze balustrad na podeście przed drzwiami). W internecie znalazłem sobie instrukcję regulacji zawiasów i sam sobie docisnąłem dolną krawędź drzwi - mam nadzieję że to pomoże przy następnych opadach z silnym wiatrem. Ogólnie jestem zadowolony i nie narzekam na te drzwi.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 28.01.2015 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Masz drzwi montowane do środka, że powstała Ci plama na podłodze? Jeśli tak to pomyśl nad okapnikiem. Wygląda to tak: Źródło: http://www.drzwi.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuniek07 02.08.2015 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Witam, Zamierzam kupić drzwi zewnętrzne tej firmy, ale waham się ponieważ wejście jest od strony południowej trochę osłonięte balkonem. Czy może ktoś z forumowiczów ma zamontowane drzwi w podobnych warunkach i jak się sprawują? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blazejkus 05.08.2015 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Witam, Zamierzam kupić drzwi zewnętrzne tej firmy, ale waham się ponieważ wejście jest od strony południowej trochę osłonięte balkonem. Czy może ktoś z forumowiczów ma zamontowane drzwi w podobnych warunkach i jak się sprawują? Pozdrawiam Witam. Ja mam zamontowane podobnie od południa,trochę osłonięte daszkiem ale od godz. 16-17 całe w słońcu.Montowane na wiosnę. jak do tej pory ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adrian1224 17.05.2016 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Odświeżę temat,ktoś może doda jakieś nowe opinie o drzwiach zewnętrznych firmy Agmar?Zastanawiam się między Erkado a Agmarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 19.05.2016 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Agmarów nie znam z osobistej sprzedaży i montażu więc nie chcę się wypowiadać kopiując opinie kolegów.Erkado mam w ofercie i są to na prawdę dobre drzwi, choć moim zdaniem mogłyby być ciut tańsze. Jakość bardzo dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stnley 21.01.2017 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Czy może ma ktoś z was te drzwi z pochwytem i elektrozaczepem? Chciałbym się dowiedzieć jak one będą się otwierały jeżeli nie podłączy się elektozaczepu? Czy będą działały na zasadzie rolki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Okse 21.01.2017 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Powinny po przesunieciu dzwigienki przy elektrozaczepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stnley 21.01.2017 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Powinny po przesunieciu dzwigienki przy elektrozaczepie Też tak przypuszczam ale pewności niestety nie mam. Może ktoś ma te drzwi z elekrozaczepem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adaxis 23.06.2017 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Witam, zakupiliśmy drzwi zew. Agmar Montana dąb bagienny i po montażu oglądamy i zdziwienko bo kolor "dąb bagienny" jakiś inny niż pozostałe elementy stolarki w tym kolorze, tzn. okna i brama garażowa oraz drzwi wyglądają tak, jakby je jakiś amator pomalował ręcznie sprayem podkładowym typu bejca. O co chodzi, taki kiepski standard za taaką kasę - co robić, doradźcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stnley 25.06.2017 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2017 Witam, zakupiliśmy drzwi zew. Agmar Montana dąb bagienny i po montażu oglądamy i zdziwienko bo kolor "dąb bagienny" jakiś inny niż pozostałe elementy stolarki w tym kolorze, tzn. okna i brama garażowa oraz drzwi wyglądają tak, jakby je jakiś amator pomalował ręcznie sprayem podkładowym typu bejca. O co chodzi, taki kiepski standard za taaką kasę - co robić, doradźcie. A okna masz drewniane? Bo jeżeli pcv to wiadomo, że kolor będzie się różnił. U mnie 2tyg. temu zamontowali Agmar Platino w okleinie dębowej, kolor antracyt i praktycznie nie widać różnicy pomiędzy oknami i bramą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stnley 25.06.2017 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2017 Powinny po przesunieciu dzwigienki przy elektrozaczepie Teraz już mogę potwierdzić, że tak właśnie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birtek 21.07.2017 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Ja mam ich drzwi 3 rok. Sosnowe. Nic się nie dzieje z nimi złego. Nie wypaczają się. Pod koniec ub. roku kiedy mocno zacinał deszcz, to miałem w środku niewielką plamę wody (nie mam jeszcze balustrad na podeście przed drzwiami). W internecie znalazłem sobie instrukcję regulacji zawiasów i sam sobie docisnąłem dolną krawędź drzwi - mam nadzieję że to pomoże przy następnych opadach z silnym wiatrem. Ogólnie jestem zadowolony i nie narzekam na te drzwi. Pozdrawiam. możesz przesłać linka do tej instrukcji bo mi się ciężko domyka górny zamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilo1504 06.09.2017 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Witam ja chcial bym sie podzielic z wami swoimi doświadczeniami z uzytkowania tych drzwi . Ja wybralem drzwi ramiakowe model karbon dab . Wiadomo zamowienie u posrednika dogadanie z cena termin montazu panowie przyjechali zamontowali, nie minal miesiac a tu drzwi puchna rozchodza sie na laczeniach malo tego opadly na zawiasach , wycieka zywica z drewna podkreslam zamowilem drzwi debowe gdzie tu zywica , moze mi to ktos wytlumaczyc ? Tel do posrednika posrednik do producenta , przjezdza serwis Panowie spisali protokol za tydzien przychodzi odp o odmowie gwarancji z powodu zlego uzytkowania jak przez miesiac mozna zle uzytkowac drzwi w surowym domu. Zero reakcji od posrednika zero kontaktu z klijentem sprawa oprze sie o sąd . Nie polecam radze omijac szerokim lukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 06.09.2017 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Zapewne nie masz tynków a dębowe drzwi to jedynie sosna w okleinie dębowej. Nie wiem czy jest winny producent, czy moze sprzedawca który nie był dość douczony. Dlatego dobre drzwi kupuje się w specjalistycznych salonach, a nie u pośrednika dla którego sprzedaż droższych drzwi drewnianych to wyłącznie chęć zysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilo1504 07.09.2017 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Tak masz racje winny jest posrednik i wlasnie z ta chec zysku beda odpowiadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 07.09.2017 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Ronco ccesz,ale zanim kogoś oskarżać przeczytaj dokladnie swoją umowę i warunki gwarancji.ps. Chec zysku jednych żeruje na źle pojętej oszczędności drugich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts