Kamilo1504 08.09.2017 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2017 Z tego co mowisz wynika ze ty jestes tym PIERWSZYM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 08.09.2017 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2017 Tak, jestem po drugiej stronie i dość często słyszę pytania o Agmar. Ale zaufaniem obdarzyłem innego producenta a w kategorii tanszych drzwi preferuję inne rozwiązania. Twoj przypadek na razie nic nie mówi. Nie podałeś faktów na ktorych oparł decyzję serwis. Miałeś tynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilo1504 08.09.2017 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2017 Tak a ja zaufalem posrednikowi ktory zapewnial, te drzwi beda sluzyc przez lata jednak posrednik okazal sie banda niedouczonych wyzyskiwaczy a ty jezeli jestes po stronie wyzyskiwaczy to nie mamy o czym rozmawiac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 08.09.2017 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2017 Jeśli miałeś tynki /prace mokre/to co mogło stac się drzwiom? Tylko konkrety prosze a nie pieniactwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekmy 04.12.2017 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Czołem.To ja zapytam o .... usługodawcę, który może zarówno sprzedać jak i SOLIDNIE osadzić drzwi od Agmar. Szukam kogoś kto zajmie się całością; przyjedzie, pomierzy, zamówi, odbierze, osadzi i wystawi kwity. Robota w centrum Krakowa.Pozdrawiam.Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BudującaDom1719513663 30.07.2018 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Mamy drzwi tej firmy od prawie trzech lat, więc reklamacji już nie ma na nie. Co zauważyliśmy: 1. straciły kolor po stronie zewnętrznej, aż proszą się o odmalowanie jakąś bejcą w kolorze orzech2. klamka i zamek górny zardzewiały bardzo szybko,najbardziej wkręty. Klamkę trzeba wymienić, bo lata i skrzypi przy naciskaniu, jest jakiś luz3. jedna z szybek jest zaparowana wewnątrz, jest jakaś nieszczelność Tak to są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mżlbn 29.11.2018 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Przeszło od dwóch i pół roku użytkuję drzwi Agmar model Virgo - grubości 88mm, z antabą, zamkiem magnetycznym - za grubo ponad 5 tysięcy złotych.Długo zwlekałem z opinią, może nawet zbyt długo ale do rzeczy. Od samego początku były problemy z poprawnym wyregulowaniem drzwi - trzeszczały przy otwieraniu lub zamykaniu. Po regulacji zamek nie domykał tak jak trzeba - luźno pracowały, nie można było ich zatrzasnąć lub na odwrót po zamknięciu, nie ma możliwości otworzenia ich przy pomocy przycisku magnetycznego bez użycia znacznej siły. Zmienia się pora roku a wraz z nią temperatura - drzwi wymagają ponownej regulacji lub ustawienia. Najpierw przyjeżdzał serwis sprzedawcy, potem odesłano mnie do kontaktu z serwisem producenta. W sumie w tym okresie czasu Panowie regulowali drzwi 8, może 10 razy. Za każdym razem po jakimś czasie następuje to samo - drzwi zaczynają skrzypieć / trzeszczeć lub nie daje się ich otworzyć przyciskiem gdyż regulacja jest "za ciasna". Więc albo mamy luz i drzwi się zamykają, ale wieje w zimie albo mamy ciepło ale sa problemy z ich otwieraniem od zewnątrz. Na plus, że serwis przyjeżdżał po każdym wezwaniu i Pan z uśmiechem na twarzy regulował co trzeba, ale cóż z tego skoro za chwilę sytuacja się powtarzała. Przespałem okres gwarancyjny bo powinienem był żądać wymiany drzwi na sprawne od razu, a tak zostałem z drzwiami za 5 kafli które trzeba wymienić i się nie denerwować przy każdym wejściu do domu. Druga sprawa to kwestia koloru drzwi - ten wyblakł po ok. 1,5 roku. Prześwituje podkład a drzwi zamiast cieszyć oko, drażnią wyblaknięciami i przebarwieniami. Pan kierownik z serwisu zaproponował mi naprawę drzwi (przemalowanie) za 600zł (chyba netto) co stanowi połowę kosztu naprawy. Cóż za świetny gest ze strony producenta produktów (jak mi się wydawało w momencie zakupu) premium. Śmiech na sali.W przyszłym roku wyrzucam te drzwi na śmietnik i kupię u konkurencji nowe. A firmie Agmar wkleję powyższą opinię w każde możliwe miejsce w Internecie, żeby ustrzec innych przed takim samym problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomi192 17.05.2019 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 od 1,5 roku roku użytkuję drzwi Agmar , kolor grafit drzwi porażka farba wytarła się od zamykania ręką drzwi . klamka lata nie można dokręcić Zmienia się pora roku a wraz z nią temperatura - drzwi wymagają ponownej regulacji lub ustawienia .Serwis powiedział ze wytarcie farby na drzwiach od zamykania to usterka mechaniczna i nie podlega gwarancji mogą dać mi farbę żeby sobie podmalować .czyli drzwi za 3500 zł wytrzymały 1,5 roku i wyglądają jak stare wytarta farba do drzewa . Nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts