Slavo 23.09.2002 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2002 Podoba mi sie ten projekt. Czy ktos z forumowiczow go budowal i moze podzielic sie doswiadczeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 23.09.2002 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2002 Bardzo oryginalny. Pasuje (według mnie) tylko do pewnych typów otoczenia (gdzieś nad jeziorem wśród małych lub większych wzgórz...).Duży ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 24.09.2002 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 "dom z wieżą" - może się podobać lub nie, ale generalnie uważam, podobnie jak Maco, że powinien stać gdzieś samotnie, wyeksponowany, "ściśnięty" między sąsiadami zatraci trochę swój urok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slavo 24.09.2002 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 Prawdę mówiąc nie upieram się przy wieży, szukam po prostu dosyć dużego domu. Zgromadziłem już kilogramy katalgów z projektami, spędziłem dziesiątki godzin na surfowaniu po Interku i nic gotowego nie mogę znaleźć. Podstawowy problem to ilość sypialni bo mamy piątkę dzieci i każde oczywiście chce mieć swój pokój. Boję się że nic gotowego nie znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 24.09.2002 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 Czy naprawdę przejżałeś WSZYSTKIE projekty w pracowniach dostępne internetowo ? Ja to zacząłem parę dni temu ale tego są TONY ! Na razie sprawdziłemhttp://www.agrobisp.com.pl/http://www.archon.com.plhttp://www.archeton.pl A jeszcze jest sporo innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 24.09.2002 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 I jeszcze mi się jedno przypomniało. Zależnie od tego z czego chesz budować sprawa może być łatwiejsza. Na przykład firmy budujące w szkielecie oferują często indywidualny projekt gratis, jeśli wybierze je na wykonawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slavo 24.09.2002 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 Zdecydowalem się na Porotherm dwu lub trzywarstwowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.02.2003 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2003 Dzien dobry,ja juz kupilam ten projekt i jestem bardzo zainteresowana tym, czy ktos go juz wybudowal lub jest w trakcie budowy. Prosze o informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 08.07.2003 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Bardzo oryginalny. Pasuje (według mnie) tylko do pewnych typów otoczenia (gdzieś nad jeziorem wśród małych lub większych wzgórz...). Duży ! Z tym pasowaniem do okreslonych typow otoczenia to wydaje mi sie, ze duzo zalezy od elewacji, tak jak sa pokazane w projekcie, to rzeczywiscie lepiej gdzies nad jeziorem, czy jakos tak. Ale jesli beda stonowane, bez kamienia, to juz moze stac prawie wszedzie. Co do "duzosci", to wcale nie jest taki duzy, 165 m powierzchni uzytkowej, jest tu na forum wielu takich, co maja duuuzo wieksze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slavo 09.07.2003 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 No wlasnie, dla mnie w rezultacie okazal sie za maly i musialem zamawiac projekt indywidualny. Ale Kaprys mi sie podoba mimo wszystko - szczegolnie atrakcyjny jest z przodu i od strony wyjscia na taras. Pozostale dwie strony przecietne - takie moje subiektywne odczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.07.2003 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Mnie podoba sie w nim najbardziej funkcjonalnosc wnetrz, ich uklad jest bardzo dobrze przemyslany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 27.07.2003 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 Już umawiałem się z biurem pośredniczącym na kupno projektu "Kaprys", kiedy w ostatniej chwili zrezygnowałem. Powodem była właśnie ta kontrowersyjna wieżyczka. Trochę się przestraszyłem, czy oby nie popadnę w "kiczowatość"... Zalety tego domu to jego układ funkcjonalny. Gdybym go kupił, to praktycznie nic bym w środku nie zmieniał. I ten podwójny garaż- super sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 02.03.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Podnosze na wierzch Moze jednak znajdzie sie ktos, kto buduje lub wybudowal Kaprysa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mgielka 12.03.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Ja rowniez w najblizszym czasie zamierzam zakupic ten projekt. Dom ten spelnia moje wszystkie oczekiwania Byłabym bardzo wdzięczna za wszystkie opinie na temat tego projektu, szczególnie od osób, które już mają jakieś doświadczenie w budowaniu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 26.05.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Ta Kaprys to ładny kawalem domu,wiecie zobaczcie na stronie Archetonu http://www.archeton.pl dom ale Zameczek tam jest taka sama wiezyczka na stronie jest chyba 6 zdjęć zrealizowanych domów. Możesz zrezygnować z dodniesienia lub opuszczenia podłogi i wyrownać wykusz na drzwi nad wieżyczkąa tak to super. A i tak powinieneś wybudować sobie KRABA-2 Dach tylko dachówka żadna blacha zawsze możenie dostać od Archetonu bezpłatny kosztorys domu jak ja kupowałem to bylo to dezplatnie ale chyba zostało dalej hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki669 27.09.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Witam Czy ktoś stawiał ten domek albo może ma w planach ? http://www.archeton.pl/index.php Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan Roman 10.10.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Spróbuj zapytać tutaj.PozdrawiamPR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki669 10.10.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 DziękiJuż to widziałem i nic tam nie ma więcej. Zrezygnowałem znalazłem agnieszkę i chyba się na nią zdecyduję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina2010 05.05.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Witam, Właśnie rozpoczynam budowę domku -projekt Kaprys z pracowni Archetonu. Jeśli ktoś budował lub wie gdzie mogę znaleść budujących ten projekt proszę pisać. Wszelkie informacje mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina2010 06.05.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Czy nikt nie budował a nawet nie słyszał o tym projekcie....??! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts