Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam, sam miałem problem ze znalezieniem dobrej ekipy budowlanej. Ale skoro mi się udało to dzielę się z innymi. Właśnie skończyli u mnie stan surowy z więźbą i jedyne czego mogę sobie życzyć to aby wszyscy następni wykonawcy byli tak solidni i zdrowo myślący jak dotychczasowi. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to polecam. Szczepan Majocha 511-827-299 (praktykował u najlepszych http://forum.muratordom.pl/showthread.php?104009-Poszukuj%C4%99-ekipy-do-budowy-stanu-surowego )

• 7 months później...
A u mnie budował Sylwek Majocha (694327297) - o ile pamiętam to Szczepana też miałem okazję poznać. Ekipa przykładała się do pracy, każdy wiedział co ma robić. Żadnych problemów. Pan Sylwek dużo doradził i był cierpliwy podczas zasypywania pytaniami:-) Dekarze nie mogli nachwalić się dobrze postawionej więźby dachowej. Jak zbiorę się w końcu na otwarcie dziennika budowy to przykleję link. Pozdrawiam

• 8 months później...
Zgadzam się z opiniami wystawionymi wcześniej. Powierdzam fachowość i rzetelność firmy Pana Majochy. Kierownik budowy i kolejni wykonawcy gratulują perfekcyjnie wykonanego stanu surowego: solidna więżba, równe otwory okienne i drzwiowe ("co się rzadko zdarza" - taki komentarz usłyszałam od firmy montującej okna). Mnie najbardziej ujęło wykonanie tymczasowej bariery na schodach. Nie muszę się obawiać o upadek dziecka ze schodów :)