Alanta 29.04.2002 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2002 1.Po ociepleniu pomalowali mój blok na pomarańczowy kolor - i wiecie jaki jest efekt ? Elewację obsiadły takie małe wstrętne muszki, które wszędzie włażą. Unikajcie na zewnątrz pomarańczu i żółci !!!2. Na ciemnobrązowej gładkiej podłodze widać wszystkie plamki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2002 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 Dwa lata temu ociepliłem dom. Pomalowany został farbą w kolorze koniakowym (kobiety wiedzą jak to wygląda, dla panów - to jeden z odcieni żółtego). Do dzisiaj nie zaobserwowałem żadnego nagromadzenia jakichkolwiek owadów. Bez paniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 15.05.2002 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 Może nie masz w okolicy tych owadów, albo lubią tylko określony odcień żółtego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAN 15.05.2002 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 Wybór koloru elewacji może okazać sie sprawą bardzo ważną po jej wykonaniu. Znając pomysłowość sąsiadów elewacja może być być również tematem w tak zwanych rozmowach przez miedzę, a także tematem pism do różnych instytucji. Spotkałem się z podobną sprawą, więc lepiej robić zgodnie z projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2002 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 a mnie się wydaje,ze to panowie lepiej wiedzą jaki to koniakowy kolor.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 15.05.2002 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 dziwne ,bo kolor pomarańczowy jest w przyrodzie kolorem odstraszającym(kolor lin na moście siekierkowskim ,niestety nie na świętokrzyskim czytaj liczba uszkodzonych ptaków),ale zapewne jak zawsze każda reguła posiada wyjątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 04.09.2002 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2002 Rzeczywiście są takie owady, które lubią żółty kolor. Miałam okazję spotkać je w ubiegłym roku na naszym rodzimym morzem. Ja i moja córka, ubrane w żółte podkoszulki, "przyciągałyśmy" je w zastraszającym tempie, podczas gdy nie wykazywały one żadnego zainteresowania osobami obrane w rzeczy o innych kolorach.Pozdarawiam. Beata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karlos_m 11.09.2002 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2002 Najlepiej skropić żółte ściany jakimś płynem w stylu "Rajd na owady latające" i obserwować jak rodzi się w robaczkach dysonans poznawczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts