Ella 05.05.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Nowa odsłona forum jest dla mnie generalnie katastrofą, działa w sposób upośledzony we wszystkich przeglądarkach, jakie mam dostępne w moim mac-u. Najbardziej jednak irytuje mnie fakt, że kompletnie nie potrafię obsługiwać nowej przeglądarki. PROSZĘ O INSTRUKCJĘ: co mam zrobić, żeby wyświetlały mi się konkretne POSTY z wyszukiwanym wyrażeniem, a nie wątki. Nie ma opcji wyboru 'wątek lub post' - w starej wyszukiwarce był wybór, co załatwiało problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.05.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Nie ma opcji wyboru 'wątek lub post' - w starej wyszukiwarce był wybór, co załatwiało problem. Zgadza się, to jest niewybaczalny błąd, mam nadzieję że informatycy go naprawią Inny problem to opóźnienia w indeksowaniu - parę tygodni temu dobowe, teraz już minimum kilkudniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 06.05.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Stare forum miało problemy z wyszukiwarką. Powstało nowe ulepszone forum, ale ktoś zapomniał o poprzednich problemach z wyszukiwarką. Więc wszyscy dalej użytkują google'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 11.05.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Mam ten sam problem\wchodze w wyszukiwanie zaawansowane zaznaczam szukaj posty i co...wyszukuje mi tematy i jak mam znalezc post z konkretnym slowem szukanym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts