ellaj 05.05.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Czy orientuje sie ktos czy kupujac na e-bayu musz zaplacic podatek akcyzowy?Kupilam pewna rzecz i dostalam pismo z urzedu z Zabrza.Nie wiem dokladnie o co chodzi, bo nie widzialam tego pisma. Jutro chce tam zadzwonic i zapytac.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 05.05.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 ...Nie wiem dokladnie o co chodzi, bo nie widzialam tego pisma.... a my to niby jasnowidze... Lepiej powiedz co kupilas: krzynke gorzaly, czy karton fajek? ...a moze samochod? http://auto.ebay.pl/pomoc/step3.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 06.05.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Dzwonilam dzisiaj. Chcieli potwierdzenie zaplaty. Tak w ogole, to byl urzad pocztowy. Teraz przesla sprawe do urzedu celnego. Wyczytalam w przepisach, ze zakupy do 150e sa zwolnione z cla. Kupilam Vitafon, taki przyrzad do rehabilitacji. Nie przyszlo mi do glowy, ze moze to byc objete jakims podatkiem.Niedawno kupilam felgi w Turcji i nie bylo zadnych problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts