kamykkamyk2 29.12.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Taż sam Tusk kierował radiolatarnią! Zapewne, to on. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 31.12.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Taż sam Tusk kierował radiolatarnią! Ja się całkowicie nie zgadzam, to łgarstwo!!!! Nie sam! Razem z Komorowskim! K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 31.12.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Ja się całkowicie nie zgadzam, to łgarstwo!!!! Nie sam! Razem z Komorowskim! K. Myślisz że to było wspólnie i w porozumieniu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 31.12.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Myślisz że to było wspólnie i w porozumieniu ??? Właściwie, to też jestem za tą opcją... sam by nie dał rady... za cienki Bolek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 01.01.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Chyba Bronek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szopen 03.01.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 A rempał pies te wszystkie prezydenty, premiery ,kaczory i inne stwory - czy ktoś z Was będąc przy zdrowych zmysłach lądowałby, całkowicie nie widząc ziemi??? Poprzednia załoga (jaka) tak właśnie wylądowała. czytałem ostatnio artykuł (nie wiem skąd, bo to był przedruk), że ponoć wśród tych pilotów była to powszechan praktyka: obniżanie lotu na maksa i szukanie ziemi wzrokiem. Nie chce mi się w to specjalnie wierzyć, ale z drugiej strony, nie takie rzeczy okazywały się ostatnio prawdziwe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 (edytowane) Wyczytałam dzisiaj, że nasze preferencje polityczne są uwarunkowane genetycznie i wynikają z cech budowy mózgu. Otóż dawno temu ludzie żyjący w małych społecznościach i całkowicie od nich zależni byli konserwatystami z konieczności. Nawet ci z genami liberałów musieli się dostosować albo zginąć, bo samotnie żyć się nie dało. Później jednak, w miarę zmian, genetyczni liberałowie byli górą, bo społeczeństwa stawały się coraz bardziej otwarte i właśnie ci, którzy potrafili się porozumiewać z innymi i byli bardziej elastyczni radzili sobie lepiej niż zamknięci w sobie i patrzący z przerażeniem na "obcych" konserwatyści. Gdyby nie zawirowania w postaci wojen i różnych kataklizmów, zapewne "konserwatyści" byliby stopniowo eliminowani, bo gorzej by sobie radzili w coraz bardziej otwartym świecie. Jednak w tych złych momentach dziejowych znów dochodzili do głosu bo ich ksenofobia, zamknięcie w małej grupie, nieufność wobec obcych itp cechy ułatwiały im przeżycie. Takoż wynika z tego, że wszelkie dyskusje i próby przekonywania innych do własnych racji nie mają sensu - z genami się nie wygra!Dlatego też niektórzy do końca życia będą święcie wierzyli, że to był zamach, spisek itd. I choćby sam Bóg rozsunął chmury, wyglądnął zza nich i powiedział, że przyczyną katastrofy była próba lądowania w warunkach, które uniemożliwiały bezpieczne lądowanie, też by, mimo całej swojej tak widowiskowo okazywanej wiary, nie uwierzyli. Bo oni już swoje wiedzą! Edytowane 3 Stycznia 2011 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 04.01.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Nie chce mi się w to specjalnie wierzyć, ale z drugiej strony, nie takie rzeczy okazywały się ostatnio prawdziwe.. A nie pamiętasz, jak parę lat temu chwalono naszych pilotów, ze potrafią wylądować nawet... na wrotach od stodoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 04.01.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Dlatego też niektórzy do końca życia będą święcie wierzyli, że to był zamach, spisek itd. I choćby sam Bóg rozsunął chmury, wyglądnął zza nich i powiedział, że przyczyną katastrofy była próba lądowania w warunkach, które uniemożliwiały bezpieczne lądowanie, też by, mimo całej swojej tak widowiskowo okazywanej wiary, nie uwierzyli. Bo oni już swoje wiedzą! Agduś - święta prawda, piwko dla Ciebie.....hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 04.01.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 A nie pamiętasz, jak parę lat temu chwalono naszych pilotów...... Nie tylko pilotów, bo każdy Polak to cwana bestia jest, tylko im się nie udało. Zawsze się jakaś skucha trafi, hehe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 04.01.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Ciekawe jaby ci którzy tak sie smieją z tragedii ludzkiej, jak by spiewali gdyby w tym samolocie była jego bliska osoba Co prawda to tylko 96 osób plus ci co sie powiesili bez listu pozegnalnego tudzież zgineli w wypadku drogowym dziwnym zbiegiem okoliczności. Bo wiedzieli za duzo przy W T C zabili 3000 ludzi i tez nikt nie poszedł i nie będzie siedzieć.Post o wtc trafił do rocznic i świąt To jest =święto wg moderatora.Cenzura robi swoje tffu.nawet H P tffuTak się przejmuje władze. zabija się zbiorowo i jeszcze prowizja z tego.Jak prokurator udowodni ,że to nie był zamach .Czas mu pomoże. Tffu sprawiedliwość tylko w tv ,żeby było jasne N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 04.01.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Włodek...czy jedziesz na tym samym koksie , co Prezes i Macierewicz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 04.01.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Dla Włodzia szkoda słów. On odreagowuje tak swoje WIELKIE imię... A tu trochę faktów o katastrofie... http://www.polityka.pl/kraj/analizy/1511822,1,bez-wybielania.read Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.01.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Ciekawe jaby ci którzy tak sie smieją z tragedii ludzkiej, jak by spiewali gdyby w tym samolocie była jego bliska osoba Co prawda to tylko 96 osób plus ci co sie powiesili bez listu pozegnalnego tudzież zgineli w wypadku drogowym dziwnym zbiegiem okoliczności. Bo wiedzieli za duzo przy W T C zabili 3000 ludzi i tez nikt nie poszedł i nie będzie siedzieć. Post o wtc trafił do rocznic i świąt To jest =święto wg moderatora. Cenzura robi swoje tffu.nawet H P tffu Tak się przejmuje władze. zabija się zbiorowo i jeszcze prowizja z tego. Jak prokurator udowodni ,że to nie był zamach . Czas mu pomoże. Tffu sprawiedliwość tylko w tv ,żeby było jasne N Włodziu ... nie wydalaj z siebie tyle śliny ... bo się odwodnisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.01.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 I wszystko jasne : http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201101/1294035838_by_J4801_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 04.01.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Mam nadzieję, że doczekam dnia, w którym nikt nigdzie nie wspomni o Smoleńsku.Dziś to niemożliwe, internet, TV, radio, wiece, krzyże, Kościół.Można zwariować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.01.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Mam nadzieję, że doczekam dnia, w którym nikt nigdzie nie wspomni o Smoleńsku. Dziś to niemożliwe, internet, TV, radio, wiece, krzyże, Kościół. Można zwariować... Popieram! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 05.01.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Ciekawe jaby ci którzy tak sie smieją z tragedii ludzkiej, jak by spiewali gdyby w tym samolocie była jego bliska osoba .... Włodek W. - oczywiście że jest to tragedia dla ich rodzin, ale nic tego nie zmieni że oni nie żyją. Jestem nawet za tym żeby mieli pomnik, ale na cmentarzu i nie byli chowani na Wawelu - miejscu dla zasłużonych. Jestem również za tym żeby wyjaśnić przyczynę tego wypadku, ale nie pieprzyć codziennie dziwnych teorii o spisku, zamachu etc... A jak zginęło kilkanaście osób w ubiegłorocznym wypadku busa, to co była burza prze kilka dni, a teraz już nikt nie pamięta. I powiedź mi Włodek, czy Ci zabici nie mieli rodzin, nie ma kto ich opłakiwać. Są w gorszej sytuacji, bo byli biedni i nie pochodzili ze świecznika. Nie wspomnę juz o tych, którzy codzienie giną w wypadkach, na słuzbie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaroncio 05.01.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=DwwXA-yoZLs&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 07.01.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 kamykkakmyk2Zadac nalezy pytanie kto na tej katastrofie zarobił?.I mamy motyw.Polskie uzaleznienie od rosji. na 30lat(marionetka podpisała konrakt)tylko była P.O. prezydenta trzeciego dnia urzedowaniaplus 50ustaw w 100dniGaz łupkowy poszedł w zapomnienie. I o to chodzi .Nie daj boże jeszcze Polska byłaby niezalezna energetycznie.Zyjemy w panstwie totalitarnym.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts