Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeśli słyszę, że Smoleńsk to drugi Katyń, to mam ochotę krzyczeć.

BOHO

Recommended Posts

• Odpowiedzi 83
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ostatnie doniesienia przerosły moje najśmielsze oczekiwania:

Marcin Dubieniecki, mąż i pełnomocnik Marty Kaczyńskiej, zięć byłego prezydent Lecha kaczyńskiego pod koniec stycznia zamierza złożyć wniosek o możliwości popełnienia zamachu na prezydenta. Powód - jego zdaniem śledczy w swoich działaniach mogli nie zbadać wszystkich wątków pojawiających się w sprawie. Jak przekonuje Dubieniecki, w Smoleńsku mogło m.in. dojść do rozpylenia sztucznej mgły przez rosyjski samolot. Mgła mogła być sztuczna!

:popcorn:

No własnie nie. Nienacek nie istnieje :).

To podpada pod paragraf:

" «składnik pisanych łącznie przyimków złożonych i złożeń zleksykalizowanych, np. znad, zza, zgoła, zinąd, znikąd, zowąd, znienacka, znowu, znów, zrazu, zresztą» "

... a może "poprawiacz" chciał poprawić na "z nie nacka" - ciekawe czy "nacek" istnieje :lol: ;)

Stirlitz spacerował po dachu kancelarii Rzeszy.

Nagle poślizgnął się, upadł i tylko cudem zahaczył o wystający gzyms,

unikając upadku z dużej wysokości.

Następnego dnia cud posiniał i obrzękł.

Stirlitz ukradkiem karmił niemieckie dzieci.

Od ukradka dzieci puchły i umierały.

Tak a propos znienacka :)

Jakich stacji radiowych słuchasz? Przecież dziś miesięcznica, więc trąbią o katastrofie i pielgrzymce pod pałac od samego rana!

...może i to jest przyczyną, wybrałem dzisiaj złą stację, (żeby nie było że reklamuje ale słucham RMF Max), ale z drugiej strony się cieszę że chociaż na tej stacji nie p...eprzą o tym Smoleńsku :D

Ostatnie doniesienia przerosły moje najśmielsze oczekiwania:

Marcin Dubieniecki, mąż i pełnomocnik Marty Kaczyńskiej, zięć byłego prezydent Lecha kaczyńskiego pod koniec stycznia zamierza złożyć wniosek o możliwości popełnienia zamachu na prezydenta. Powód - jego zdaniem śledczy w swoich działaniach mogli nie zbadać wszystkich wątków pojawiających się w sprawie. Jak przekonuje Dubieniecki, w Smoleńsku mogło m.in. dojść do rozpylenia sztucznej mgły przez rosyjski samolot. Mgła mogła być sztuczna!

:popcorn:

Mało tego! Na nasz samolot zarzucili sieć i siłą ściągnęli go na ziemię, bo początkowo chciał uciekać...

ostatni news:

"“To ambasador Turowski powiedział nam, że trzy osoby przeżyły katastrofę, że trzy osoby okazywały znaki życia, że widział trzy karetki” – ujawnia gość Kontrwywiadu RMF FM Jakub Opara. Urzędnik Kancelarii Prezydenta Kaczyńskiego był obecny 10 kwietnia na lotnisku w Smoleńsku. Graś i Arabski cały czas coś kombinowali, bali się spotkania Tusk-Kaczyński – wspomina."

RMF

Trzy karetki, a może wywozili ciała ,żeby kule powyjmować co by sladów nie było .Przecierz wszyscy zgineli.

Jeszcze swiadek zezna ,że był najpierw wybuch albo co innego.

Nie lepiej , jest pier ....ć głupoty bo zapłacone judaszowymi srebrnikami.?

I umniejszać sprawie .Pomoże jeszcze moderator . i jest zamazany temat.

Czas pomaga. Najpodlejszym z podłych. K.A.T.

Niewolnik robi co karzą

Proponuje film dla tych co nie widza ..

http://fulu.pl/links/view/12278

,,Uciekinier z 1987

Od końca kwietnia rząd Rzeczypospolitej dysponował pełnym materiałem dowodowym pokazującym, jak na rozkaz centrali moskiewskiej samolot był naprowadzany na śmierć, a mimo to (rząd) milczał - powiedział w piątek Antoni Macierewicz (PiS), szef parlamentarnego zespołu ds. wyjaśnienia katastrofy smoleńskiej.

( z http://www.polskatimes.pl/stronaglowna/356972,macierewicz-tusk-wiedzial-ze-centrala-moskiewska,id,t.html?cookie=1 )

Antek jest niezły, zawsze czymś mnie zaszokuje....:lol2::lol2: