Ao1719506900 05.05.2010 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Mam juz gotowe poddasze w kamienicy, zdjęcia w galerii, można zobaczyć jak wyglądało przed remontem i po remoncie. http://forum.muratordom.pl/album.php?albumid=1442 Kamienica z 1930 roku po remoncie około 420m2 zrobiłem z niej 5 mieszkań z mieszkaniem dla siebie na poddaszu. Remont obejmował wszystko Zostały tylko gołe ściany i krokwie. Wszystkie instalacje wymienione, ścianki działowe karton gips. Inwestycja pod Raciborzem jestem bardzo zadowolony z ekipy wykończeniowej, bardzo dokładnie i mega szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ceeder 09.06.2010 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Artemiso gratuluję remontu, efekt imponujący, masz więcej zdjęć z kolejnych etapów prac? Można wiedzieć ile Ci to zajęło jakie były koszta i co sprawiło najwięcej problemów? Niedługo zaczynam remont poddasza i boję się zwłaszcza kosztów remontu podłóg ( bez wzmocnienia stropu chyba się nie obejdzie) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts