piotrek.s 03.02.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 prosze o pomoc w szukaniu projektu , tylko numer znam D 146/ H 138z Twoje domy prosze o link na ten projekt piotrek.s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda9976 04.02.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Myślę, że masz problem. Ja szukałam przez około dwa miesiące. Jedno co wiem to katalog Twoje Domy wydaje albo raczej wydawała firma Hawit. Poniżej masz ich dane, może zadzwoń tam to się czegoś dowiesz. Ja byłam zainteresowana domem R13 (moi znajomi cos takiego pobudowali), ale do tej pory nie znalazłam może tobie się uda. Hawit Projekt" Sp. z o.o.31-043 Kraków, ul. Dominikańska 3woj. małopolskietel. (012) 429-55-03 Pozdr.Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 04.02.2004 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Wydaje mi się, że ten adres i telefon są nieaktualne.Spróbuj: 012 4151767W kilku większych miastach wojewódzkich były oddziały "Twoich domów", gdzie można było zamówić projekt. Ktoś pod tym numerem powinien Ci powiedzieć gdzie możesz zamówic projekt, myślę, że bezpośrednio w Krakowie też, przysyłają pocztą.Wydaje mi się, że oni się przekształcili w inna spółkę, jakieś biuro reklamy czy coś takiego, nadal jednak przesyłają projekty pocztą, bo 2 miesiące temu zamówiłam i otrzymałam przez oddział w Rzeszowie czwarty egzemplarz projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek.s 05.02.2004 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 zanim zamówie projekt, chciałem go obejrzec dziekuje za zainteresowanie magdzie i Reni czy projekty z Twoje domy sa gdzies na stronkach internetowych ? moze ktos sie natknał na nie ?piotrek.s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolf 05.02.2004 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 ich strona http://www.twoje-domy.com.pl/ jest już od co najmniej roku nieczynna pozdrawiam karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda9976 05.02.2004 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 wiem, bo też się na nią natknęłam jakis czas temu, a tak swoja drogą to ciekawe czemu się wycofali - ich projekty były całkiem intersujące Pozdr.Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 05.02.2004 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Ich projekty były na przeciętną kieszeń i sporo było domów o niezbyt dużym metrażu, takich dla 3-4 osobowej rodziny.Podaję adres figurujący na fakturze: HS Agencja ReklamowaHalina Stokłosaul. Szafirowa 831-232 Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek.s 09.02.2004 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 dziekuje Renia, dzwoniłem i odpowiedzieli ze przyślą, numer jest aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts