rafsli_rs 17.06.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 (edytowane) @RAPczyn dzięki za polski przekład. Któregoś wieczoru dokładnie to sobie przestudiuje, choć po pracy na budowie wieczorem to już się nic nie chce.@zachcianka - to ciekawe info, wpisałem sobie to do dziennika budowy.U mnie też kicha z tym gminnym dofinansowaniem. W czerwcu miało wejść, no i weszło dla budownictwa wielorodzinnego, a dla indywidualnych może we wrześniu br. Znów karzą czekać. A ja spróbuje w BOŚ-u z tym kredytem, a przynajmniej postaram sie zebrać jak najwięcej informacji, oczywiście podzielę się nimi na forum. Edytowane 17 Czerwca 2010 przez rafsli_rs ortografia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 18.06.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 ciekawe dlaczego dofinansowują jedynie inwestycje na kredyt?? Co z tymi, co chcieliby założyć za gotówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAPczyn 19.06.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Weźmiesz kredyt na możliwie krótki okres albo spłacisz cały wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 19.06.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 http://www.nfosigw.gov.pl/o-nfosigw/aktualnosci/art,186,kup-kolektor-z-45-doplata.html Tu jest wiecej informacji oraz lista banków które z funfuszem podpisały umowy, więc nie tylko BOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 19.06.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 No i że.... "Kredytobiorca zobowiązany jest do uiszczania należnego podatku dochodowego od udzielonej dotacji NFOŚiGW." to żeby nie było tak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MareMarz 19.06.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Witam!..a nie wiecie może jak jest z tym dofinansowaniem w przypadku inwestycji w instalacje geotermalną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts