alphatom79 07.05.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Mam takie pytanie, czy cena 5500 zł za wymurowanie samego parteru (wszystkie ściany nośne bez działowych) jest dobrą ceną ? Ściany będą murowane z pustaków ceramicznych Brenner na zaprawia zwykłej, dom o wymiarach 15,5 m x 12,5 m, ekipa ma własny sprzęt (betoniarka, rusztowania) w mojej gestii jest tylko zapewnienie materiału, rzut parteru pod załącznikiem: http://www.moja-budowa.eu/pdf/Rzut%20parteru.pdf Czekam na opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol3000 07.05.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Witam, gdzie ta budowa się znajduje bo jak wiesz to każdy rejon w Polsce liczy sie innymi kosztami Ale na pierwszy rzut oka nie jest to duża kwota. Jeśli masz ekipe sprawdzoną czyli widziało sie ich prace wcześniej to nie masz powodu do zmartwień Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alphatom79 07.05.2010 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Budowa znajduje się w okolicach Wodzisławia Śląskiego, mam wgląd do ich poprzednich budów, a w okolicy jest ich kilka więc jest to sprawdzona ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urbans1 07.05.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Ja tez mysle ze ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 07.05.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 fajne określenie..... budowa się znajduje... Do każdego etapu osobna ekipa? Nie szkoda Ci czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alphatom79 08.05.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 fajne określenie..... budowa się znajduje... Do każdego etapu osobna ekipa? Nie szkoda Ci czasu? Mnie się zbytnio nie spieszy. Jak to mówią powoli a dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts