Duluni 07.05.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 (edytowane) Witam! Skoro dzisiaj jest 7 maja, to znaczy, że wczoraj był 6 maja, i że właśnie minął rok od rozpoczęcia naszej budowy, a to oznacza, że :po pierwsze primo powinniśmy tam mieszkać od Bożego Narodzenia!po drugie primo od Wielkanocypo trzecie od wczoraj i nadal nic i nawet trudno mówić o terminach... Wobec tego postanowiłam sobie założyć małą galerię i śledzić krok po kroczku drobne zmiany, które mam nadzieję przybliżą nas do PRZEPROWADZKI ! Tak wszystko wyglądało rok temu, a tak mniej więcej wygląda teraz (zdjęć zewnętrza nie robię, gdyż brak tynków i ogólny bałagan sprawia, że nie jest to obiekt fotogeniczny) Edytowane 23 Listopada 2011 przez Duluni nie wyświetla się zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 07.05.2010 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 (edytowane) Dobrze, a teraz skupmy się na wnętrzu, które miało być jasne, przestronne, prześwietlone słońcem (takie lubię), a wyszło jak zawsze... Przedpokój: Łazienka dolna (toaleta, jeszcze "robotnicza" i ogólny bałagan): Salon/salonik: Kuchnia: Na parterze jest jeszcze garaż, pokoik, schowek - nie obfotografowane... Edytowane 23 Listopada 2011 przez Duluni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 07.05.2010 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 (edytowane) Łazienka na górze: Pokój dziecięcy (w akcie desperacji skręciliśmy wczoraj łóżeczko, łudząc się, że to przyspieszy "wykończeniówkę") Na razie tyle, czas wracać do pracy Edytowane 23 Listopada 2011 przez Duluni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 07.05.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 (edytowane) To może dodam jeszcze, że domek to projekt LK&535, w którym zasadniczo nie dokonaliśmy zmian. i rzuty: Gdyby ktoś miał pytania, sugestie itp... Chętnie odpowiem Edytowane 24 Października 2011 przez Duluni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 07.05.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 witam zapowiada sie bardzo ciekawe wnetrze, czekam na reszte , ciekawa jestem kuchni bo narazie mało widac a moje kolory, i widze łóżeczko takie same jak ma moja córeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 07.05.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 (edytowane) To wrzucam trochę więcej kuchni (tutaj powinna być buźka, ale nie potrafię jej wstawić brrr!) Edytowane 24 Października 2011 przez Duluni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 07.05.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Znalazłam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 08.05.2010 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Ależ u Was zapowiada się pięknie!Cudne te białe cegiełki (dolna łazienka - prześliczna!!), w kuchni zapowiada się rewelacja, piękna tapeta!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 08.05.2010 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 (edytowane) Dziękuję! Balsam na moją duszę, ponieważ ostatnio jestem w stanie, że absolutnie nic mi się nie udało i nie podoba, tym bardziej, że w przedziwny sposób wymarzone rzeczy okazują się klapą, albo wyglądają nie do końca zgodnie z oczekiwaniami:confused: Pokażę jeszcze pokoje na poddaszu:główna sypialnia pokój gościnny i najmniejsza pralnia Edytowane 24 Października 2011 przez Duluni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 08.05.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 No pięknie tu u Was ! I jakże bliska memu sercu gama kolorków Historia również podobna - pierwszy termin - Boże Narodzenie, i nic ... potem - Wielkanoc - i nic ... ale teraz już wiem na pewno, że będzie to Maj ... ino dokładna data jeszcze nie znana ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 08.05.2010 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 "Zazdraszczam" maja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 08.05.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Ślicznie, kuchnia bardzo podobna do dopiero zaplanowanej naszej, więc tym bardziej nam się podoba Mam pytanie o kafle w łazience, z jakiej firmy i jaka seria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.05.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Wpadłam z wizytą no i zostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 08.05.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 (edytowane) Terry, w łazience na górze Werbena Cersanit:) Edytowane 8 Maja 2010 przez Duluni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 08.05.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 :)Aneta, zapraszam serdecznie i przyznaję, że do Ciebie zaglądam regularnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dopioni 08.05.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Hej!Pięknie u Ciebie! Ja tam zazdroszczę, że na takim etapie nie musisz się wprowadzać. Ja żyłam w totalnym syfie przez 2 miesiące. To, co masz teraz to luksus. Ale u nas to zawsze na wariackich papierach...Już podziwiałam pokój córy na wnętrzach. Teraz jestem zachwycona resztą. Mam pyanie odnośnie jednej lampy, tej szarej. Kupiłaś ją może w L&M za około 300? Chyba firmy Globus. Jeśli tak, to jest to lampa, o której marzę. Pasowałaby idealnie do mojej sypialni. Jakie światło daje? Jesteś z niej zadowolona?pozdrawiam ciepłodopioni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 09.05.2010 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 (edytowane) Dopioni Dziękuję za dobre słowo:) Powiem, tak chętnie bym się wyprowadziła ponieważ od ponad pół roku mieszkamy w warunkach mocno zastępczych (bez kuchni, a co gorsza zmywarki). Miał to być etap przejściowy... Niestety brak schodów, a raczej barierek i poręczy jest argumentem przeciw przeprowadzce. Lampa to faktycznie rzeczona z LM, tylko, że fioletowa. Prezentuje się fajnie, niestety nie wiem jakie daje światło ponieważ wiszą one nadal bez żarówek i ... jakoś nie było okazji, żeby sprawdzić czy działałają Edytowane 9 Maja 2010 przez Duluni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 10.05.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Witaj Z przyjemnością zajrzałam do Ciebie Czy możesz mi napisać jaką masz lampę u siebie w górnej sypialni? Ja podobną wypatrzyłam do wiatrołapu (zdjecie umiesciłam gdzieś u mnie z zapomnianym dawno dzienniku i jestem ciekawa czy to jest ta sama? Jesli tak to ciekawa jestem jak prezentuje się na żywo? Masz może lepsze zdjęcie (zbliżenie) ? Będę wdzięczna. PS moja starsza córcia tez ma 3,5 roczku i Twoja tapeta w motylki mnie urzekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.05.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Tapeta i mnie urzekła!!! I łóżeczko też - jakiej jest firmy??? Cały domek mi się podoba choć czuję niedosyt zdjęć... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elenka 10.05.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Pięknie! Co to za wanna i umywalka w górnej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts