ane3ka1 11.08.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Cześć!!! Wróciłam z krótkiego urlopu - każdego roku z przyjaciółką na tydzień zamykamy się w leśnej głuszy coby się wygadać Małżon w tym czasie walczył ze śmieciami po budowie i takimi tam... Kilka małych rzeczy się zmieniło, ale nie mam na razie zdjęć - za to u Ciebie łazienka Werbenowa wygląda super, aż mię ukłuło w serce;) Cześć Duluni... to fajną masz taką tradycję. Też by mi się taki wyjazd przydał. Jak będziesz mieć jakieś nowości to powrzucaj. A u mnie nie ma Cię co kłuć, bo ja bym w takim razie u Ciebie musiała zejść na zawał Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 19.08.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 witam domek piękny , naprawde gratuluje !!!!ja w obecnej chwili jestrem na etapie wykańczania domku i tak nprawde wiele dzienników podglądam troche podpatruje , w tej chwili jest mi trudno biegać po sklepach i oglądać wybierać , przebierać bo mam w domu miesięcznego szkraba dlatego jeśli mogłabym liczyć na podpowiedż w dwóch sprawach będe wdzięczna, chodzi mianowicie o kolor ścian w salonie jeśli możesz podać firmę oraz numer lub nazwę , oraz ciekawa jestem z czego masz wykonany portal kominkowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 23.08.2010 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Witaj ! Farba w salonie to pastelowy jaśmin Duluxa (uprzedzam jest bardzo jasny), a portal wykonany z piaskowca - kupiony na allegro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 23.08.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Wpadłam przypadkiem i chyba zostanę na dłużej... mogę ??????? Pięknie domek urządziłaś - gratuluję. Zakochałam się z Twoich kinkietach: Siena z Lampgustaf:) Czy mogłabyś podać wymiar średnicy tego srebrnego mocowania kinkietu do ściany ? Kurcze nie wiem jak to fachowo nazwac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 24.08.2010 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Witaj! Zapraszam serdecznie. Średnica podstawy Sieny (tego srebrnego mocowania;)) to 13 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 24.08.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 dziękuje bardzo , ja będe malować tikurilla więc musze i tak coś podobnego szukać choć będzie ciężko już miałam tyle wpadek z tymi kolorami , a czy jakieś namiary na tego sprzedawce od portali możesz podesłać kinkiet siena mnie również, bardzo się podoba , ale jest problem z jego dostępnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 24.08.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Duluni dziękuję pięknie za odpowiedź Czy mogłabyś jeszcze napisać czy abażur sieny jest biały (taki jak mleko:)? Szukam obowiązkowo czegoś białego:) I gdzie go kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbox 28.08.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Witaj Duluni!Budujemy ten sam dom i jesteśmy dopiero na etapie tynków wewnętrznych, czy możesz napisać ile m2 wyliczyła firma która Wam wykonywała tynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 09.09.2010 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Duluni dziękuję pięknie za odpowiedź Czy mogłabyś jeszcze napisać czy abażur sieny jest biały (taki jak mleko:)? Szukam obowiązkowo czegoś białego:) I gdzie go kupiłaś? Witam wszystkich po dłuższej nieobecności. Niestety internet w domu nie działa, a do pracy dopiero wróciłam. Zizi1978 kinkiet Sieny nie jest arktycznie biały raczej taki śmietankowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 09.09.2010 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Witaj Duluni! Budujemy ten sam dom i jesteśmy dopiero na etapie tynków wewnętrznych, czy możesz napisać ile m2 wyliczyła firma która Wam wykonywała tynki? bbox nie umiem odpowiedzieć na Twoje pytanie, nasza budowa była traktowana kompleksowo - płaciliśmy za całość i nie znam cen cząstkowych, ani też powierzchni tynków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 09.09.2010 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 (edytowane) W naszych wnętrzach niewiele zmian, pojawiło się tylko kilka nowych przedmiotów, Wciąż oswajam przestrzeń Kuchenny "miszmasz" Przedpokój Edytowane 24 Października 2011 przez Duluni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 09.09.2010 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 (edytowane) Za to robi się elewacja. Wciąż brakuje wielu rzeczy, ale co nieco widać Edytowane 24 Października 2011 przez Duluni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 09.09.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Witaj Duluni! Jak już prezentujesz swoją niewątpliwie piękną elewację to skorzystam z okazji i zapytam, czy ten kamień wokół drzwi wejściowych i na ścianie w wykuszu to naturalny kamień czy płytka elewacyjna? Mamy podobny pomysł, początkowo miały być płytki, potem piaskowiec a teraz nie ma pieniędzy więc nie będzie nic W każdym razie zastanawiam się co dać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 09.09.2010 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 (edytowane) Przerabiałam to i ja, marzył mi się łupek, piaskowiec a mam płytkę elewacyjną... Tu widać ją lepiej Edytowane 23 Listopada 2011 przez Duluni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 09.09.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Wygląda bardzo dobrze. Mam właśnie takiego dylemata, ale w obecnej sytuacji jest to odległa przyszłość. Napatrzyłam się w Chorwacji na piaskowce (u nich jakoś jest bardzo powszechny) i bardzo bardzo mi się marzy. Alternatywnie mam płytki elewacyjne imitujące piaskowiec. U Ciebie nie widać różnicy (przynajmniej na zdjęciach). Jak wszystko, wygląda świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 09.09.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Witam Domek w środku jak i na zewnątrz świetny. A moge miec pytanie co za wanne masz (ta narożną) bo mi sie bardzo podoba a dziś muszę kupić :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 09.09.2010 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Sorry nie pamiętam! Raczej niedrogi model z Koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.09.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Witaj Duluni! Elewacja wygląda super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stef-ania 14.09.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Witam, piekny dom i świetne wnetrza, baaardzo w moim guście, jestem pod wielkim wrazeniem konsekwencji stylu! czy mogłabys zdradzic jakie to okna, sa piekne, byc moze juz o tym pisalas, ale od razu, po obejrzeniu zdjec pisze, urzeczona wszystkim... pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.09.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Jak tu pięknie Gratuluję klasy wnętrz i spójności wewnętrzno-zewnętrznej. To dziś tak rzadkie, że trzeba chwalić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts